Оля Полякова станцювала відомий у соціальних мережах танець з серіалу “Венздей”, присвячений сімейці Адамсів

Оля Полякова опублікувала відео у соціальній мережі ТікТок, де станцювала трендовий танець з серіалу про дівчинку Венздей з сімейки Адамсів.

Відома українська співачка Оля Полякова знаходиться на зйомках грузинських “Танцях з зірками” і між виступами встигла записати відео у підліткову соціальну мережу ТікТок, де виконала танець, який зараз у трендах цієї соціальної мережі. Танець дівчинки на ім’я Венздей, що є членом сім’ї знаменитої сімейки Адамсів.

Співачка танцювала у сукні, що була повністю покрита блискітками. Можна помітити, що Оля у відмінній фізичні формі та виглядає значно молодше свого віку. Зачіска співачки була типовою для зірки – накручені локони з великим прикорневим об’ємом.

Оля дуже добре виконала танець
Оля дуже добре виконала танець

Відео зібрало більше п’яти мільйонів переглядів, 407,4 тисячі лайків та майже чотири тисячі коментарів. Прихильники назвали Ольгу істинною Мортішою Адамс, мамою Венздей. Окрім такого порівняння, зірку засипали приємними коментарями:

  • “Оля в тренді, молодець!”,
  • “Блискітки в тренді, Оля королева”,
  • “Закривайте тренд, краще вже ніхто не станцює”, – пишуть задоволені фани Ольги Полякової.

Якщо ви не знаєте, що це за такі дивні тренди – танцювати на відео один і той самий танець, ми зараз розповімо. Нещодавно відомий на весь світ портал Netflix випустив серіал “Wednesday” про дівчинку з сімейки Адамсів. В одній з серій дівчина танцювала на вечірці танець, який заполонив усі соціальні мережі і запустив тренд серед молоді та не тільки. Усі бажаючі записують відео-ролики з виконанням танцю, в надії зібрати найбільше переглядів та лайків під своїми постами у ТікТоці. Тренд вже декілька днів тримається в ТОП-3 публікацій.

Головна героїня серіалу
Головна героїня серіалу

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини