Ведуча “Ходять чутки” Раміна Есхакзай показала свої фото до популярності: “Намагаюся бути леді”

Відома ведуча та колишня учасниця проєкту "Холостяк" Раміна Есхакзай опублікувала свої фотографії до того, як стала попурярною і розповіла про своє життя.

Ведуча відомого шоу в форматі інтерв’ю “Ходять чутки” Раміна Есхакзай поділилась своїми архівними фотограграфіями з минулого і показала, як вона виглядала до популярності.

“Тут в мене в руках вперше опинився мікрофон і я уявляю себе артисткою. З самого дитинства я хотіла подобатися всім людям, мені хотілось привернути до себе якомога більше уваги. Зараз я пропрацьовую це з психологом, тому що подобатися всім неможливо. Та й це не потрібно – подобатись всім, все це розуміємо з досвідом”, – написала Раміна під фотографією.

Маленька Раміна з мікрофоном
Маленька Раміна з мікрофоном

Наступне фото – Раміна у чорній сукні та білій сорочці з підкрученим волоссям. Дівчина позує біля вікна з піднятою рукою у модній на той час позі.

“А тут я хочу показати, що я леді. Не знаю чому, але мені тоді здавалося, що потрібно завжди бути ідеальною. Я носила лише підбори і була діловою вумен. Зараз я люблю носити кросівки та невеличкі підбори, від яких не болять ноги. Головніше не те, що на тобі, а що всередині тебе. Можна виглядати ідеально, але всередині тебе буде пустота”, – розповідає дівчина.

Діловий стиль Раміни
Діловий стиль Раміни

Останнє фото, яке закріпила Раміна було з Штатів. Вона поїхала туди на канікули після 10 класу.

“В той час я дуже боялася говорити англійською мовою, бо знову ж хотіла ідеальної вимови. Зараз я вважаю, що не потрібно соромитися, якщо ти щось не можеш зробити ідеально, бо це практика. Якщо немає практики, то про ідеальність можна забути. Якщо у вас з чимось проблеми – пропрацьовуйте це частіше, тому що ви зможете стати краще”, – закінчує Раміна свою розповідь про минуле.

Дівчина у США
Дівчина у США

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини