“Холостячка” та акторка Ксенія Мішина відверто розповіла про найнеприємніше на зйомках: “Для мене це було…”

Холостячка Ксенія Мішина славиться своєю акторською майстерність та вмінням перевтілюватися у персонажа повністю. Однак, життя на знімальному майданчику не завжди сповнене позитиву.

Ксенія Мішина відома нам своєю участю у романтичному шоу про пошуки кохання “Холостячка” та доволі успішною акторською кар’єрою. З кінострічок, де прославилась зірка можна одразу назвати “Кріпосна”, “Гола правда” та “Зломовчання”.

Однак, після 24 лютого Ксенія Мішина вирішила переїхати за кордон задля безпеки власної та сина. Наразі знаменитість знімається у новому проєкті, задля якого разом з сином переїхала в Хорватію. Там вона й зіштовхнулась з найнеприємнішим моментом, який траплявся з нею на знімальному майданчику.

Найнеприємніше під час знімання

Акторка Ксенія Мішина часто ділиться своїм життям на власній сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона і розповіла, що задля знімання цієї кінострічки вони з сином переїхали до нової країни, якою цього разу стала Хорватія, а сама Мішина почала вчити мову з нуля і лише нещодавно змогла знятись у першій сцені зі своїми репліками.

Часто під час знімання трапляються некомфортні та неприємні ситуації. Може зникнути світло, у найбільш невдалий момент забудеш слова чи доведеться перезнімати вкотре сцену, аби кадр вийшов більш вдалий, тощо.

Утім, Ксенія Мішина називає найбільш неприємним моментом, з яким вона зіштовхнулась під час знімання цієї кінострічки, холодом. Адже після доволі теплої погоди в Україні важко призвичаїтись до морозної реальності скандинавської Хорватії. А сильний холод на знімальному майданчику не просто приносить зірці дискомфорт, а заважає зосередитись та гарно працювати.

Про це зірка розповіла у сторіз на своїй інстаграм-сторінці, де також написала, що тепер буде шукати собі тепле взуття.

Ксенія Мішина про найнеприємніше під час знімання (скріншот зі сторіз)
Ксенія Мішина про найнеприємніше під час знімання (скріншот зі сторіз)

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини