Володимир Остапчук показав своїх дітей, що перебувають за кордоном: де та з ким зараз нащадки шоумена

Володимир Остапчук не забуває про своїх дітей - чоловік показав рідкісне фото зі своїми дітьми та розповів, де вони знаходяться зараз і з ким.

Володимир Остапчук влаштував на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram спілкування з підписниками у вигляді “запитання-відповідь” і відповів на декілька актуальних для його прихильників запитань. У чоловіка запитали про його дітей, як вони себе почувають і де перебувають.

Володимир відповів підписникам, що з дітьми все добре, вони зараз у Канаді з мамою, куди їх вивезла ще до повномасштабного вторгення екс-дружина Олена Войченко.
Також чоловік розповів, що дітям дуже хочеться додому, в Україну, і вони сумують за рідною домівкою. Але у зв’язку з тим, що зараз війна, то вони точно не повернуться додому, поки це не закінчиться. Все заради їхньої безпеки.

“Діти у Канаді, з мамою. В них все добре, але зараз не найкращий для повернення час”, – підписав Володимир фото з дітьми.

Діти Володимира Остапчука
Діти Володимира Остапчука

Після розлучення Володимира з Оленою, у них були не найкращі стосунки. Жінка ходила на різні інтерв’ю та розповідала подробиці з життя Володимира, але він також не витримав і розповів свою правду. Після того, як Олена посварилася з тоді ще не колишньою другою дружиною Христиною Горняк, чоловік написав своє звернення з шокуючими фактами:

“Я три роки терпів, поки ти ходиш по різних шоу і виливаєш на мене бруд, але я більше терпіти цього не хочу, бо ти полила брудом Христину. Чому ти про себе не розповідаєш? Про те, що у тебе були суди в США, тому що ти крала одяг з магазинів, що ти різала вени, які ти не хочеш показувати на своїх інтерв’ю, чи, може ти б розповіла про свого брата, який переховувався від поліції. Розкажи, якщо ти така розумна”, – написав Володимир.

Скрін з сторінки Володимира
Скрін з сторінки Володимира

Та, схоже, що зараз чоловік якось налагодив стосунки з колишньою і без проблем спілкується з дітьми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини