Оля Полякова розповіла про свій досвід звернення до магічних сил: привороти та чаклунство

Хто б міг подумати, що така красуня як Оля Полякова буде звертатись до магії, щоб приворожити собі нареченого. Колись, їй вже це вдалося і вона розповіла про свій досвід.

Оля Полякова дуже любить розповідати цікаві історії з свого життя, особливо з юних часів. Під час одного з випусків шоу “Дорослі дівчата” з Машою Єфросиніною, співачка розповіла про те, як у її житті з’явилась магія та привороти. Вона намагалася це зробити лише один раз, але їй вдалося це зробити.

Приворот Оля робила за допомогою звичайної сигарети і так вийшло, що вона навіть втратила свідомість у власному під’їзді, де вона проводила свій магічний ритуал.

Оля розповідає про ритуал привороту
Оля розповідає про ритуал привороту

“Я розкажу приворот, який я робила. Були тоді звичайні цигарки. Потрібно взяти цигарку, не збиваючи попіл з неї, потрібно її докурити і договорити приворот до того, як впаде перший попіл. Потрібно сказати “Дим, король диму, допоможи мені приворожити такого-то чоловіка, щоб він жити без мене не зміг, як мати без дитини і так далі”. Я поки курила та промовляла, то так втягнулася, що втратила свідомість і лежала в під’їзді, поки моя мама не йшла з мусорним відром”, – зі сміхом розповідає Оля.

За словами співачки, той чоловік, якого вона так хотіла приворожити, досі пише та дзвонить їй бодай раз на рік.

“Спрацювало!”, – зі сміхом в голові здивувалася Маша Єфросиніна.

У новому випуску “Дорослих дівчаток” Оля та Маша обговорювали мольфарок, гадалок, способи приворотів та багато іншої магії. Також говорили про катання яйцями.

Маша розповіла також про свій досвід
Маша розповіла також про свій досвід

“У мене були бородавки і мене повели викатувати яйця. Я не вірила в це і взагалі до такого скептично ставлюся. Відразу після цього у мене пропали всі бородавки, ти уявляєш!”, – розповідає Маша Єфросиніна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини