“Ви закохаєтесь”: Даша Астаф’єва зізналась в коханні Дантесу — у Кацуріної з’явилась конкурентка

Даша Астаф'єва здивувала прихильників своєю заявою: українська співачка зізналася у коханні Володимиру Дантесу, в якого стосунки з Дашею Кацуріною.

Даша Астаф’єва – українська співачка, яка активно веде соцільні мережі, зокрема, мережу Instagram. Даша завжди публікує у сторіс або у постах актуальну інформацію, або інтригує новими проєктами. Цього разу вона зізналась Володимиру Дантесу у своїй прихильності до його діяльності, про яку підписники можуть дізнатися трохи згодом. Співачка дуже заінтригувала прихильників, бо заявила, що кожен закохається, як вона сама.

Співачка розповіла, що Володимир Дантес підготував новий проєкт, який вона сама ще не бачила, але він їй вже подобається та вона впевнена, що це сподобається усім українцям. Дівчина прикріпила відео, де Володимир бере інтерв’ю у різноманітних українських зірок, серед яких є і сама Даша.

“Особисто ще не бачила, але я надзвичайно поважаю Володимира Дантеса за такий класний, а головне – україномовний проєкт! Ви закохаєтеся!”, – написала Даша у себе в сторіз.

Скріншот з сторінки Астаф'євої
Скріншот з сторінки Астаф’євої

Нещодавно Астаф’єва також запустила власне шоу на своєму Youtube каналі. Суть шоу полягає у тому, що вона запрошує зіркових гостей до себе на кухню і вони разом готують щось та водночас ведуть бесіду на актуальні для українців теми.

Крім цього, вона почала активно вести свою сторінку у соціальній мережі Twitter. Там вона себе показує з іншого боку, який ми звикли бачити на іншиї сторінках дівчини. Даша публікує коротенькі сатиричні висловлювання, над якими і посміятись можна, і серйозно задматись про написане, щоб обговорити ту чи іншу тему зі своїми друзями чи знайомими. Інстаграмна діяльність залишилась незмінною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини