Єфросініна об’єдналась з Кацуріною заради благодійності, але їх засудили: “Дуже сумнівний акт благочинності”

Відома українська телеведуча повідомила про благодійний дует з рестораторкою та дизайнеркою Дашею Кацуріною, проте знаменитості "нарвались" на критику

На особистій сторінці відомої української телеведучої та громадської діячки Маші Єфросініної нещодавно з’явився допис, у якому артистка повідомляє про благодійну акцію, яку запустила разом з колегою – київською рестораторкою та дизайнеркою одягу Дашею Кацуріною. Єфросініна пояснила деталі, втім підписники не зустріли ініціативу схвально.

Маша Єфросініна повідомила про благодійну акцію, а її засудили
Маша Єфросініна повідомила про благодійну акцію, а її засудили

Благодійна акція Єфросініної та Кацуріної

Відома українська громадська діячка має власний фонд, який займається допомогою жінкам та дітям, постраждалим від війни. Саме для своїх підопічних Маша Єфросініна та Даша Кацуріна влаштували нову благодійну акцію. В описі до новини телеведуча зазначила, що вона завжди любила поєднувати корисне та приємне, саме тому вирішила влаштувати подібну акцію.

Маша Єфросініна розповіла: якщо у вас є бестселлер Даші Кацуріної, теплий пуховик, але він вам набрид, то ви можете з користю його обміняти. Телеведуча запропонувала охочим вирушити до шоуруму Кацуріної та віддати їй стару куртку, а натомість – отримати знижку на новий верхній одяг. Всі зібрані куртки знаменитості віддадуть жінкам, які не мають теплого зимового одягу.

І вам обновка, і жінкам, що не мають теплого одягу, безцінна допомога! Мій блакитний пуховичисько вже поїхав когось зігрівати

– зазначила Маша Єфросініна.

Критика у коментарях

Втім, не всі підписники залишились задоволеними подібною благодійною акцією. Багато шанувальників зазначили, а інші погодились з тим, що подібна ідея є доволі сумнівною. Проблема полягає в тому, що новий пуховик у шоурумі Даші Кацуріної коштує не менше, ніж 15 тисяч гривень. Така сума, навіть із запропонованою знижкою 3 тисячі, є непід’ємною для багатьох українців.

Коментарі під дописом Єфросініної
Коментарі під дописом Єфросініної

Крім того, підписники зазначили, що у разі потреби в теплому одязі, можна повідомити, а небайдужі одразу зголосяться та принесуть все, що тільки може знадобитись жінкам, аби комфортно жити взимку. Одна з підписниць назвала подібну благодійну акцію “сумнівною”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини