Голлівудського актора Жана-Клода Ван Дамма неочікувано “заскочили” на Заході України: приїхав без попередження

Відомий американський актор вирушив до Ужгорода. Що Жан-Клод Ван Дамм робив на Заході України та чому не розповів про свій приїзд – читайте в матеріалі

Голлівудський актор вирушив на Захід України, втім вирішив не повідомляти про свій таємний візит. Відомого американського актора помітили в одній з ужгородських лікарень, а на просторах Інтернету навіть з’явилась фотографія, на якій знаменитість позує разом з лікарем. Що відомо про Жан-Клода Ван Дамма та чому він приховав свій візит до України?

Жан-Клод Ван Дамм в Україні

Відомий американський актор вирушив на Захід України, а відомо про це стало після того, як ужгородський лікар, з яким знаменитість зустрівся в лікарні, опублікував фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі. Так, на новому кадрі актор позує разом із медиком у лікарні. На обличчі знаменитості сяє усмішка, а лікар, який стоїть поруч із ним, схоже, намагається приховати свої емоції.

Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм разом з ужгородським лікарем
Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм разом з ужгородським лікарем

Медики приватної закарпатської лікарні підтвердили, що американський актор і дійсно приїхав до їхньої лікарні, проте розповідати деталі не захотіли. Більш того, лікарі зізнались, що знаменитість сам заборонив їм розголошувати будь-які деталі, що стосуються причин його приїзду до України – схоже, що Жан-Клод Ван Дамм не хоче, аби всі знали, що він робить в країні.

Українське медіа “ТСН” написали, що з власних джерел дізнались про те, що американський актор приїхав до України через погане самопочуття. Втім, дізнатись більше журналістам не вдалось. Нині залишається невідомим, де наразі знаходиться Жан-Клод Ван Дамм та куди вирушить далі.

Жан-Клод Ван Дамм завітав до України, втім розповідати про плани не захотів
Жан-Клод Ван Дамм завітав до України, втім розповідати про плани не захотів

Нагадаємо, що американський актор давно зустрічається з українкою Оленою Каверіною. Попри офіційний шлюб, знаменитість понад 11 років перебуває у стосунках з дівчиною та не приховує цього факту. 23 роки тому Жан-Клод Ван Дамм одружився з культуристкою Гледіс Португез, проте знаменитість не посоромився закрутити роман. До своєї коханої українки американський актор неодноразово навідувався до України. Так, наприклад, знаменитість приїжджав до української столиці 2020 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини