“Кожній дівчині говорить одне й те саме”: Аліна Єршова з “Холостяка-12” розповіла всю правду про Топольського

Останній сезон реаліті-шоу про кохання сповнений скандалів та чуток. Цього разу учасниця "Холостяка-12" Аліна Єршова прокоментувала занадто розкуту поведінку Алекса Топольського

З найпершої митті новий сезон популярного реаліті-шоу про кохання, схоже, було приречено на постійні “пригоди”. Навколо “Холостяка-12” з’являється все більше й більше скандальних обговорень. Цього разу під приціл критики потрапив головний герой шоу – холостяк Алекс Топольський. Так, одна з учасниць негативно висловилась про його поведінку, яку багато хто вважає занадто розкутою.

Аліна Єршова прокоментувала занадто розкуту поведінку Алекса Топольського
Аліна Єршова прокоментувала занадто розкуту поведінку Алекса Топольського

Аліна Єршова про Алекса Топольського

На особистій сторінці фінансової аналітикині в Інстаграмі з’явився допис, у якому дівчина буквально “розгромила” чоловіка, за серце якого довго боролась. Учасниця нового сезону Холостяка зізналась, що вона й досі не розуміє, як Алексу Топольському вдається себе так поводити. Так, Аліна Єршова розповіла про численні поцілунки та “затискання” на телепроєкті.

Учасниця зізналась, що їй завжди було неприємно слухати від дівчат про всі їхні побачення, на яких кожна з них мала щось з Топольським. Крім того, Аліна Єршова висловила своє обурення та нерозуміння стосовно того, що на одній з церемоній троянд Алекс Топольський усамітнився з Сашею Мудрою для того, аби поцілувати її.

Аліна Єршова зазначила, що не розуміє поцілунків Топольського з усіма дівчатами
Аліна Єршова зазначила, що не розуміє поцілунків Топольського з усіма дівчатами

Дівчина зазначила, що вона попри все вирішила дати цим стосункам шанс та спробувати випробувати в першу чергу себе. Аліна Єршова розповіла, що їй було надзвичайно важливо побачити не лише красиві слова від Алекса Топольського, а й дії. Дівчина зазначила, що, коли Холостяк відповів їй взаємністю, вона вирішила, що він “схаменувся” та нарешті визначився з вибором.

На жаль, не сталось, як бажалось. На початку церемонії він говорить, що також робить крок на зустріч, а під кінець церемонії йде і цілується з іншою учасницею. Театр одного актора

– прокоментувала дівчина в особистому блозі.

Аліна Єршова зазначила, що ця церемонія троянд була схожою на американські гірки з різкими підйомами та болісними падіннями. Більш того, учасниця зазначила, що тепер не розуміє, як іти на індивідуальне побачення з Топольським.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини