Ектор Хіменес-Браво показав, чим займається без молодої дружини: прихильники вражені не на жарт

Ектор Хіменес-Браво на одній з своїх сторінок у соціальних мережах показав відео, чим він займається, коли тільки вмикається світло. Не всім прихильникам сподобалося.

Ектор Хіменес-Браво – український ресторатор родом з Колумбії. Чоловік переїхав до України більше 10 років тому та розпочав свою діяльність у проєкті “МастерШеф”, зйомки якого продовжуться ще досі. Ектор відомий своїм безпринципним ставленням до учасників шоу, не дає поблажок і третіх шансів, але отримати другий шанс від такого суворого судді – дорого коштує.

Крім ресторанної діяльності, чоловік активно підкорює соціальні мережі TikTok та Instagram. Нещодавно, він опублікував відео на своїй сторінці однієї з соціальних мереж, де показує, чим він займається, коли світло повертається в українські домівки. На відео чоловік починає робити всі хатні справи відразу, щоб нічого не пропустити, поки є така можливість. Все подано в жартівливій манері, щоб підняти настрій підписникам.

Через хейт кулінар видалив відео
Через хейт кулінар видалив відео

Деякі з них оцінили жарти шеф-кухаря та судді:

  • “Я теж так роблю, в цьому ми з вами схожі”,
  • “Ха-ха-ха, я не можу, це ви 100% передали точно!”,
  • “Екторе, ми з вами однакові, роблю так само”, – пишуть прихильники.

Не всім прихильникам такі жарти були до душі, є багато обурених підписників, яким не сподобався зовнішній вигляд чоловіка:

  • “Напевно, хотів срач у себе в коментарях”,
  • “Одяг не вдалий для такого відео”,
  • “Це нехороша асоціація українців”, – пишуть обурені прихильники.

Ектор Хіменес-Браво відповів на деякі з коментарів і написав, що він зняв прикол, а тепер з самого ранку сидить червоний та ніякого “срачу” в коментарях він не хотів, а навпаки – повеселити своїх прихильників кумедним відео з української рутини.

Ектор дав відповідь на коментарі
Ектор дав відповідь на коментарі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини