Як виглядала Даша Кацуріна до зустрічі з Володимиром Дантесом: скромна дівчина з рваним чубчиком

Володимир Дантес та Даша Кацуріна нещодавно оголосили про початок своїх відносин. В мережі з'явилився фото, як виглядала дівчина до зустрічі з Дантесом.

Даша Кацуріна – рестораторка та дизайнерка одягу. Вона володіє трьома ресторанами, які приносять їй непоганий прибуток.

Кацуріна прожила сім років у шлюбі з колишнім чоловіком Мішою Кацуріним. У пари народилося двоє дітей, які зараз живуть разом з нею. В 2016 році народилася донька Олександра, а в 2021 році – син Іван. Вони познайомились, коли їй було всього 16 років, але чоловік тоді був одружений. Вона хотіла, щоб він покинув свою дружину заради неї і зробила для цього все можливе. Зрештою, їй це вдалося, але доля повернула їй бумерангом такий вчинок.

Спільне фото з відпочинку
Спільне фото з відпочинку

Кацуріни дуже добре товаришували з Володимиром Дантесом та Надією Дорофєєвою. Разом вони вирушили на відпочинок на Балі, після якого інтернет розривався від приголомшливих новин – Кацурін тепер з Дорофєєвою, а Даша з Дантесом.

Спочатку про свої стосунки заявила Надя з Михайлом, а через декілька місяців те ж саме вирішили зробити й Дантес з Дашею. Відбувся доволі дивний обмін партнерами після спільного відпочинку. До Дантеса Даша Кацуріна виглядала інакше.

Кацуріна в юності
Кацуріна в юності

Дівчина народилася в сім’ї вченого, а мама була вчителькою з фізики. Даша почала вчитися на математичкому факультеті, але згодом їй це стало не цікавим і вона покинула навчання заради роботи.

Яскравий макіяж та рваний чубчик
Яскравий макіяж та рваний чубчик

В юності Кацуріна була спражньою модницею, носила високі підбори та стильні на той час спідниці. Не боялась експериментувати з своїм волоссям – у неї був рваний чубчик, який вона з часом відростила. Також дівчина любила яскраві нігті та виразний макіяж. Зараз вона виглядає більш природньою.

Популярне

Подібні новини