“Холостяк-12” Алекс Топольський вперше відповів на критику учасниць у свій бік: “Має бути соромно”

"Холостяк-12" Алекс Топольський вперше за довгий час відреагував на критику від учасниць проєкту. На думку чоловіка, їхня реакція очевидна.

Проєкт “Холостяк-12” за участі Алекса Топольського набирає все більше популярності та обговорень. Учасниці, що залишають проєкт дають собі волю та починають висловлюватися в адресу Топольського не найкращим чином. Алекс, вперше за довгий час, відреагував на слова учасниць, що покинули проєкт.

Як розповілає сам Холостяк, йому дуже часто доводиться збирати негатив, який випливає на нього від дівчат. Про це він розповів Славі Дьоміну. Гострі висловлювання він отримує не лише від тих, які покинули проєкт, але й від тих, які ще змагаються за його серце. Для нього це є нормальним та звичайним ділом.

Алекс відреагував на негатив
Алекс відреагував на негатив

“Я вважаю, що це нормальна реакція. Кожна людина має самолюбство, це частинка нашого его, частинка нас. Саме завдяки нашому его ми зберігаємо власну особистість. На мою думку, у дівчат, що вибули з проєкту, самолюбство дещо зачепилось і дівчата дозволяють собі робити такі висловлювання у мою адресу. Вони це роблять свідомо”, – розповідає Топольський.

Одна з учасниць, яка не перестає негативно висловлюватись про Алекса є Аліна Єршова. Дівчина не раз критикувала дії Алекса. У третьому випуску у них був забіг, який дівчата мусили подолати. Дівчину обурило те, що чоловік лише спостерігав за тим, як вони самостійно страждають від фізичних навантажень і не наважився приєднатися до них, а у четверному випуску, за її словами, Аліна не отримала тієї взаємності.

“Я прийшла за коханням і знайти справжнього чоловіка, але у відповідь я не змогла отримати того, чого так сильно хотіла”, – сказала Аліна Єршова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини