“Зараз для цього не той час”: Павло Зібров розповів, чи будуть зірки братися за новорічні корпоративи

Павло Зібров поділився своїми думками про те, чи варто зіркам у 2022-23 році братися за новорічні корпоративи. На думку співака, це не дуже актуально.

Український артист Павло Зібров висловився стосовго новорічних корпоративів. Ні для кого не секрет, що зірок також замовляють співати на святкування, дні народження, корпоративи та інше. Період новорічних свят є дуже прибутковим для зірок, але цього року все зовсім по-іншому. Чоловік розповів, як він ставиться до проведення корпоративів під час війни.

На думку Зіброва, корпоративи зараз не актуальні
На думку Зіброва, корпоративи зараз не актуальні

На думку співака, корпоративи – це останнє, про що думають зараз українці. Не на часі, тому що з одного боку постійні обстріли, а з іншого – загроза ядерної атаки, яка може знищити абсолютно все. Ризикувати своїм життям заради проведення новорічної вечірки – не дуже радісна перспектива.

“Грудень для артистів завжди був насиченим на святкування, виступи та цілу купу замовлень. Зараз все не так, все дуже тихо. Соромно проводити святкування, коли в країні війна. Ми навіть не знаємо, чи будуть працювати ресторани завтра. А якщо будуть, раптом, обстріли? Народ до цього не готовий, бо доведеться кидати все обладнання, всю апаратуру та бігти в укриття. Якщо вибухи не досягнуть, то є ризик, що хтось вкраде”, – розповідає Павло Зібров.

Не дивлячись на це, чоловік також розповів, що у нього зараз теж доволі насичений графік, навіть без гучних виступів. Павло виступає для дітей в Охматдиті як Святий Миколай. Крім цього, навідується до українських військових, що перебувають в реабілітаційних центрах. Павло Зібров зізнається, що після таких зустрічей у нього покращується настрій, на душі стає легше, з’являються сили, а разом з ними і натхнення.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини