“Пишаюся цією жінкою”: Леся Нікітюк зустрілася з Машею Єфросиніною у ліфті одного з будинків

Леся Нікітюк опублікувала фотографію, на якій вони разом з Машею Єфросиніною провели свою зустріч у ліфті. Дівчата були дуже раді бачити одна одну.

Зіркова українська телеведуча Леся Нікітюк зараз не дуже часто з’являється на просторах соціальних мереж. Вона рідко публікує свої нові фото, перестала зніматись у проєктах через події в країні. Відпочинок у Лесі якщо є, то вона не поспішає показувати його всьому світу, тому що не вважає це першою необхідністю.

Леся опубілкувала у себе в інстаграмі фотографію, на якій обіймається з телеведучою Машею Єфросиніною. Дівчата зустрілись у ліфті, перебуваючи разом у Польщі.

“Хочете знати, що я придбала в Польщі? Нічого, але вчора я зустріла у ліфті Фро. Дуже пишаюся цією жінкою”, – написала Леся під фото.

Скріншоти з сторіз Лесі
Скріншоти з сторіз Лесі

Зірки знаходяться у дуже теплих стосунках. Маша Єфросиніна розповідала, що Леся – це людина двох настроїв і вона ніколи не буває нейтральною. Дівчина або випромінює позитив на кожного, що можна хоч електростанції заряджати і роздавати вай-фай, або ж навпаки, буде розносити всіх і вся на маленькі частинки. Саме це одне з того, що Маші дуже подобається в характері Лесі Нікітюк. З цими словами телеведуча також погодилась.

Прихильники Лесі не раз задавались питаннями щодо її проєкту, який перестав виходити на екрани – “ЛеМаршрутка”. Зірка опублікувала в себе на сторінці ще одне фото, де зізналася, що плакала і причиною цих пролитих сліз стало те, що вона знову працює над проєктом. Леся вже взялася за озвучку нового випуску.

“Всім привіт! Я вже почала озвучувати нові частини Маршрутки, тому сьогоднішній ранок почався зі сліз”, – поділилася Леся.

Леся Нікітюк зізналась, що плакала
Леся Нікітюк зізналась, що плакала

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини