56-річний Віктор Павлік вшанував пам’ять померлого сина Павла: поклав шикарний букет до усміхненого портрету

Відомий український співак два роки тому втратив сина Павла. Артист показав, як вшанував пам'ять померлого нащадка на його засніженій могилі з усміхненим портретом юнака

Український музикант має насичене особисте життя та цікаве минуле. 56-річний Віктор Павлік офіційно був одружений на чотирьох жінках, одна з яких подарувала йому сина Павла. Лариса Созаєва, мати Павла Павліка, який помер два роки тому, перебуває у доволі напружених стосунках зі своїм колишнім коханим та його новою дружиною. Проте, це не заважає батькам вшановувати пам’ять дитини, яка дуже рано від них пішла.

Віктор Павлік на цвинтарі у сина

На особистій сторінці українського співака у соціальній мережі Інстаграм не часто з’являються дописи та відверті розповіді про особисте. Зазвичай, молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповідає про найважливіші події їхньої сім’ї та тримає шанувальників у курсі всього, що відбувається.

Втім, про вшанування пам’яті свого померлого сина Віктор Павлік волів розповісти самостійно. В особистому блозі української зірки з’явилось декілька кадрів, на яких він показує красивий різдвяний букет, який згодом опинився на могилі Павла Вікторовича Павліка.

Український співак розмістив на своїй сторінці фотографію різдвяного букета та подякував квітковому магазину, який його створив. Так, на кадрі було видно, що букет зроблено дійсно з душею. Красиві новорічні стрічки, червоні ялинкові шари, білі та червоні гілочки, що ніби притрушені снігом створювали справжню атмосферу свята.

Красивий букет, який Віктор Павлік збирався відвезти своєму синові
Красивий букет, який Віктор Павлік збирався відвезти своєму синові

На наступній фотографії було зображено могилу сина Віктора Павліка та Лариси Созаєвої. Все навкруги було покрите снігом, а сонця на небі не виднілось. Лише щира усмішка з чорно-білого портрета Павла Павліка на надгробному камені осяювала все навкруги. Український співак залишив букет на могилі свого сина та вирішив поділитись болісними почуттями зі своїми шанувальниками.

Віктор Павлік показав могилу свого сина та вшанував його пам'ять
Віктор Павлік показав могилу свого сина та вшанував його пам’ять

Нагадаємо, що син відомого українського музиканта помер два роки тому після тривалої боротьби з онкологією. У серпні 2018 року в хлопця почали відмовляти ноги, а потім виявилось, що він страждав на рак хребта. На жаль, попри смертельну боротьбу, 21-річний хлопець занадто рано пішов від своїх батьків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини