“Любов з колишнім”: 37-річна Оля Цибульська “продинамила” свого чоловіка та натякнула на близькість з Дзідзьо

Відома українська співачка нещодавно звернулась до шанувальників та зізналась, що насправді не бачить нічого поганого в тому, аби любитись зі своїми колишніми. Чи відповів її чоловік на такі заяви?

Знаменита українська співачка нещодавно випустила нову пісню, в якій звернулась до всіх своїх колишніх. Звісно, гостра на язик артистка не зуміла обійтись без звичного для себе гумору, тому новий хіт зірки швидко розлетівся мережею та спричинив появу великої кількості смішних і дотепних жартів. Про що йде мова та як суспільство реагує на сміливі заяви Олі Цибульської?

Нова пісня Цибульської, яка надихає

Відома українська артистка завжди відрізнялась своїм умінням підняти настрій будь-кому. Більш того, для своєї авдиторії в Інстаграмі Оля Цибульська давно стала близькою подругою, адже саме з ними вона ділиться таємницями та мудрощами життя. Цього разу обожнювана багатьма знаменитість вирішила нагадати, що коханню завжди є місце – навіть під час війни та навіть, якщо доводиться звертатись до колишніх.

Українська артистка випустила нову жартівливу пісню, яку публіка швидко оцінила
Українська артистка випустила нову жартівливу пісню, яку публіка швидко оцінила

Так, артистка випустила нову пісню під назвою “Колишні”. На обкладинці до нової композиції Оля Цибульська позувала у стильній червоній сукні, а на її вухах висіла локшина. У новому хіті знаменитість заспівала про те, що багато жінок хотіли почути давно. Насправді кохання з колишнім – це далеко не гріх, а вияв волонтерства. Саме ця фраза за лічені секунди встигла стати “вірусною” серед публіки.

Нагадаємо, що одним з так званих колишніх української артистки є її зірковий колега. Так, раніше шанувальники були майже впевнені, що між Олею Цибульською та її колегою Михайлом Хомою, який більше відомий як Дзідзьо, є дещо більше, ніж просто дружба та професійні стосунки. Деякі фанати й зовсім зайшли занадто далеко у своїх підозрах і почали доводити всім, що син Олі Цибульської від її чоловіка насправді є дитиною Дзідзьо.

Оля Цибульська та Михайло Хома дійсно рідні одне для одного, проте не в романтичному плані
Оля Цибульська та Михайло Хома дійсно рідні одне для одного, проте не в романтичному плані

Українська співачка зі своїм хорошим другом Михайлом Хомою лише сміються з подібних заяв. Хоча насправді артисти й дійсно поріднились у стінах церкви. Оля Цибульська та Дзідзьо стали хрещеними батьками для дитини їхньої колеги та спільної подруги Наді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини