Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк прокоментувала зради коханого чоловіка: “Це дуже неприємно”

Колишня дружина відомого українського шоумена відповіла на запитання шанувальників про партнерські зради у стосунках. Так, Христина Горняк прокоментувала біль від невірності коханого

Негаразди у стосунках одного з найпопулярніших телеведучих і шоуменів країни та його дружини-нотаріуски та блогерки помітні навіть неозброєним оком. Якщо раніше закохані та зачаровані молодять не могли одне від одного відійти, то тепер вдають, ніби їх взагалі одне для одного не існує. Так, шанувальники сильно занепокоєні цією ситуацією та чимдуж намагаються з’ясувати, чи разом Христина Горняк і Володимир Остапчук або вже давно розлучились.

Саме тому на особистій сторінці Христини Горняк час від часу з’являються запитання від прихильників, які б могли наштовхнути на реальну причину негараздів у стосунках. Цього разу підписники поцікавились, чи зіштовхувалась колись Горняк зі зрадою коханого чоловіка. Якби дівчина відповіла ствердно, це могло б хоч якось пояснити несподіваний розлад між нею та Володимиром Остапчуком. Втім, зізналась Христина Горняк, вона ніколи “не ловила партнера за руку”.

Христина Горняк розповіла про зради колишніх та чи стикалась з таким
Христина Горняк розповіла про зради колишніх та чи стикалась з таким

Христина Горняк про зради колишніх

У відповіді на запитання шанувальників українська блогерка зазначила, що не знає, як це – відчути біль від зради, адже з таким життєвим досвідом вона, на щастя, ніколи не зіштовхувалась. Проте, додала Христина Горняк, вона впевнена, що відчути подібне є дуже й дуже болісною подією.

Дівчина також відповіла на запитання про ревнощі й зазначила, що вона людина “власниця”, яка своє вважає виключно своїм, проте ревнощі Горняк вважає проявом невпевненості та радить їх пропрацьовувати.

Треба його якось пропрацьовувати, якщо не прямо там зрозуміло, що твій партнер з кимось при тобі фліртує або пише комусь

– прокоментувала Христина Горняк.

Історія Христини Горняк на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Історія Христини Горняк на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Випадки бувають різні, запевняє юристка, проте, якщо це стосується виключно особисто надуманих переживань, варто все-таки щось із цим робити. Христина Горняк також зазначила, що у своєму житті вона зустрічалась із чоловіками, які буквально не давали їй продихнути ревнощами. Такий тип людей однозначно не для неї, додала дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини