“Треба більше”: Даша Кацуріна зізналася, що її новий коханий Володимир Дантес вимагає від неї ще дітей

Даша Кацуріна має двох дітей від свого попереднього обранця Михайла Кацуріна, з якими вже встиг поріднитися її новий коханий Володимир Дантес. Однак, йому виявилось цього мало.

Нещодавно в сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Даша Кацуріна розповіла, що її новий обранець Володимир Дантес вимагає, аби вона подарувала йому ще дітей. Про це дизайнерка зазначила в невеличкому відео, де показала їхню з Дантесом щоденну рутину.

На відео виконавець з рестораторкою прямували кудись разом з дітьми. Тоді співак сказав, що мати дітей — це дуже круто, але необхідно ще більше, бо йому вже трохи замало.

На ці слова Даша Кацуріна спитала, що їм треба третій нащадок чи собака. Відповідь Володимира Дантеса викликає усмішку:

“І третього, і собаку”.

У підписі до цього відеозапису для своїх інстаграм-сторіз рестораторка зазначила те, що її коханий приїхав у Варшаву в рамках свого туру “Пожежа” та вимагає від неї ще дітей. Доповнила рестораторка це питанням до авдиторії “що робити”.

Володимир Дантес хоче дитину від Даші Кацуріної
Володимир Дантес хоче дитину від Даші Кацуріної

Що відомо про дітей Кацуріної та її нового обранця?

Нагадаємо, що в березні цього року Мережу сколихнула новина про те, що зіркова пара Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої розлучається. Незадовго після цього про розрив своїх подружніх стосунків оголосили і їхні близькі друзі Михайло та Даша Кацуріни.

Після того, як ці пари почали зустрічатися з партнерами одне одного, їхні шанувальники почали говорити про обмін обранцями.

Також варто зазначити, що в подружжя Кацуріних на момент розриву було двоє дітей — однорічний син Іван та шестирічна донька Олександра.

Нині у вихованні нащадків активно бере участь і їхній батько Михайло Кацурін, який часто проводить час з дітьми та відвідує важливі для них події. Проте, більшість часу нащадки Кацуріних бавляться з новим обранцем мами Володимиром Дантесом. Співак також зізнається, що він вже знайшов контакт з малюками та йому подобається проводити з ними час.

Даша Кацуріна зі своїми двома дітьми
Даша Кацуріна зі своїми двома дітьми

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини