МастерШеф. Битва сезонів 18 випуск від 24 грудня 2022: названо ім’я, хто став переможцем у фіналі

Сьогодні відбулась довгоочікувана прем'єра шоу МастерШеф. Битва сезонів. Фінал показав, хто з учасників гідний зватись найкращим кухарем України. Хто переміг в останньому сезоні МастерШефу?

Українці з захопленням спостерігали за новим сезоном популярного українського кулінарного шоу “МастерШеф. Битва сезонів”. Переможець проєкту, як і завжди, отримує грошову винагороду та можливість навчатись у найкращих кулінарних школах світу. У фіналі проєтку зійшлись найкращі кулінари України, які доводили кожному, що гідні свого звання.

МастерШеф. Битва сезонів – фінал

Цієї суботи за звання найкращого кулінара країни змагалось чотири учасники. Найсильнішими виявились Олександр Цвігун, Оленксандр Білодід, Владислав Міцкевич та Вадим Бжезинський. Кожен з кулінарів має цікаву професійну історію з минулого. Кулінари чудово показали себе на випробуваннях протягом сезону, проте перемогти може лише один. Що відомо про кожного учасника?

Міцкевич буквально виріс у ресторані. З кулінарією він на “ти”, адже його батьки тримали свій ресторанний бізнес. Готувати Владислав почав рано, а згодом невинне захоплення переросло у життєве покликання. Його конкурент Олександр Цвігун миттєво завоював увагу авдиторії, адже глядачів захопила його історія. У свої 19 років кулінар зміг досягти великого успіху в діяльності. Цвігун працював у польському ресторані та навіть встиг стати су-шефом.

Хто переміг у МастерШеф. Битва сезонів
Хто переміг у МастерШеф. Битва сезонів

Ще один учасник нового сезону кулінарного шоу ніколи не мав нічого спільного зі своєю нинішньою діяльністю. Вадим Бжезинський не мав кулінарної освіти, втім це не стало для нього перешкодою, адже він зумів досягти значних успіхів. А ось Олександр Білодід, на відміну від свого конкурента, все-таки має освіту, але теж не кулінарну. Чоловік завзято йшов до своєї мети – спершу він навчався на бухгалтера, але у його серці завжди була мрія стати кулінаром. Цьому судилось справдитись.

Кожен з учасників показав свої здібності у шоу МастерШеф. Битва сезонів, фінал. Переможець найкраще показав свою уяву та можливість адаптуватись до будь-яких випробувань, що можуть наздогнати його на кухні закладу. То хто став переможцем нового сезону МастерШефу?

МастерШеф. Битва сезонів – хто переміг у новому сезоні?

Глядачі дізнались ім’я переможця у новому випуску шоу. МастерШеф. Битва сезонів 18 випуск від 24 грудня 2022 транслювали сьогодні на каналі СТБ. Так, переможцем нового сезону кулінарного проєкту став Олександр Цвігун.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини