“Джинси спадають”: Злата Огнєвіч розповіла про проблеми зі здоров’ям і зізналась, що їсть всього двічі на день

Відома українська співачка відповіла на запитання, яке так довго турбувало її шанувальників. Тепер підписникам зірки відомі параметри Злати Огнєвіч, а також вони знають про її проблеми зі здоров'ям

Українська співачка активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де час від часу ділиться з шанувальниками важливими деталями особистого життя. Так, цього разу знаменитість повідомила свої параметри, а також зізналась, чому вона так мало їсть. Що відомо про здоров’я Злати Огнєвіч на сьогодні?

Злата Огнєвіч про своє здоров’я

Нещодавно на особистій сторінці знаменитої української співачки з’явились відповіді на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників. Співачка повідомила про те, скільки вона важить, який розмір одягу носить та чому їсть лише двічі на день. Артистка зазначила, що вона давно не важилась, тому навіть не може сказати поточну цифру, втім Огнєвіч назвала розмір одягу, який носить.

Українська співачка розповіла про проблеми зі здоров'ям
Українська співачка розповіла про проблеми зі здоров’ям

Крім того, зірка розповіла про те, що наразі переживає незначні проблеми зі здоров’ям. Пов’язано це зі стресом, який сьогодні відчуває ледве не кожен українець. Злата Огнєвіч розповіла про те, що за останній рік вона сильно схудла. Причина такої значної зміни не є секретом. Зірка розповіла, що вона дуже “стресує”, тому мало їсть.

В особистому блозі в Інстаграмі знаменитість зізналась, що купує одяг найменшого розміру. Так, у гардеробі зірки можна знайти речі розміру XS та навіть S. Злата Огнєвіч розповіла, що, якщо вона хоче придбати одяг оверсайз розміру, то їй доводиться прямувати до чоловічого відділу. Зріст знаменитості складає 165 сантиметрів, а розмір її взуття – 37,5-38.

Злата Огнєвіч також показала, чим харчується. Зірка продемонструвала, що є в її холодильнику. Так, на опублікованій Історії можна побачити яйця, капусту, масло та цибулю. Крім того, співачка харчується горішками та майонезом. Про останнє знаменитість жартома висловилась в описі до опублікованої Історії та зазначила, що це є забороненим продуктом.

Холодильник Злати Огнєвіч
Холодильник Злати Огнєвіч

Крім того, співачка прокоментувала незначні проблеми зі здоров’ям, які спричинені стресом, який вона переживає. Знаменитість зазначила, що її організм реагує на подібне тим, що ледве не припиняє їсти. Хоча зірка дуже сильно схудла, вона рада, що її тіло не вимагає додаткової їжі у відповідь на стрес.

Всі мої джинси, штани – вони дуже вільно на мені, вже не вистачає дірочок на поясі, щоб його затягувати, тому що джинси спадають

– прокоментувала Огнєвіч.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини