“Зустрів своє справжнє кохання”: актор Тарас Цимбалюк показав, як проводить час з новою коханою

Український актор Тарас Цимбалюк після розлучення швидко знайшов собі нову кохану дівчину. Нею стала Світлана Готочкіна, котра проводить з актором багато часу.

Український актор Тарас Цимбалюк давно не приховує своєї коханої. Актор вже розлучився з колишньою дружиною, хоч і зізнавався, що сподівався на примирення з нею. Пара остаточно повідомила про розлучення з початком війни.

Трішки згодом, Тарас показав прихильникам свою нову дівчину, про яку геть нічого не розповідав. Ніхто не знає, де вони познайомилися і за яких обставин, але всі вже знають, хто вона така. Спочатку чоловік публікував пристрасні поцілунки з своєю новою дамою серця, при цьому він намагався ретельно приховати її обличчя, але тепер в цьому немає ніякого сенсу. Нова дівчина Тараса Цимбалюка – Світлана Готочкіна.

Зараз зірка часто публікує нові фотографії зі своєю коханою. Одна з нових фотографій – спільний відпочинок вдома. Дівчина Цимбалюка позує з маскою на обличчі, а Тарас лежить біля неї та відпочиває. Всі докази вказують на те, що пара вже живе разом, але про це, як завжди, поки ніхто не говорить.

Нове фото закоханої пари
Нове фото закоханої пари

Прихильники засипали пару компліментами, щойно побачили нове спільне фото закоханої пари. Вони вважають, що актор нарешті зустрів справжє кохання і саме ту дівчину, яка гідна того, аби бути поруч із таким чоловіком, як Тарас Цимбалюк.

Також, 16 грудня чоловік святкував свій день народження в компанії Світлани. Фото, за традицією, було чорно-білим та не чітким, обличчя розгледіти було складно. Дівчина подарувала хлопцю торт, на якому зображена статуетка за премію “Оскар” разом з їхніми спільними їстівними фотографіями.

Святковий торт Тараса Цимбалюка
Святковий торт Тараса Цимбалюка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини