Долучилися навіть наймолодші патріоти: Сергій Притула ошелешив сумою, яку задонатили в його фонд діти

Сергій Притула після 24 лютого повністю присвятив себе волонтерській діяльності та допомозі ЗСУ. Він неодноразово отримував цікаві замовлення та надходження, але найцікавішими та значними вкладами були саме від дітей.

Відомий український шоумен та ведучий Сергій Притула після початку повномасштабного вторгнення повністю присвятив свою діяльність доброчинному фонду “Благодійний фонд Сергія Притули”.

Фірмові фіолетовий та помаранчевий кольори організації швидко набули впізнаваності та популярності, а фрази “Цей день настав” чи “Відкрито новий збір” набули свого піка вживаності серед українців, а скинути донат (добровільну пожертву) на добру справу стало звичним пунктом у розпорядку дня.

Сергій Притула з результатами роботи фонду
Сергій Притула з результатами роботи фонду

Скільки навіть діти дали коштів фонду?

Ми часто бачили, як у фонд Сергія Притули донатили всі небайдужі, а збори з байрактарами, за які купили супутник, точно увійдуть у підручники історії України. Але тоді в них варто вписати окремий розділ про те, як нашій перемозі сприяють навіть найменші — діти.

Дітлахи теж проявляють свою небайдужість та бажання допомогти чим можуть. Деякі з них навіть донатять на рівні з усіма українцями. Тому нещодавно Сергій Притула розповів, скільки за ці 10 місяців повномасштабного вторгнення ворога на українські землі задонатили на фонд саме діти.

Сергій Притула зазначив, що вони почали рахувати пожертви дітей з липня. Тоді в офіс організації прийшла 10-річна дівчинка Валерія Єжова, яка передала фонду 20 тисяч гривень, що заробила на іграх у шашки на вулиці.

Сергій Притула та Валерія Єжова
Сергій Притула та Валерія Єжова

Також шоумен відверто поділився, що в моменти, коли діти донатять на нашу перемогу, він відчуває максимальну відповідальність, тому що для нього довіра дітей це показник неймовірного рівня.

Сергій Притула теж розповів, що в офіс фонду малеча приходить чи не щодня. Вони не завжди можуть застати шоумена через його роз’їзди, однак їхня допомога настільки колосальна, що від липня донати малечі складають 6,2 мільйона гривень.

Шоумен також зізнався, що завжди питають на що витратити гроші, принесені дітьми. Іноді малеча знає відповідь, а іноді покладається на рішення працівників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини