Репер та продюсер Потап підняв завісу: екс-чоловік Ірини Горової розповів, як допомагає Україні в цей час

Потапа вже не раз звинувачували в тому, що він повернувся в Україну лише через власний заробіток, але артист розповів, як насправді допомагає Україні.

Олексій Потапенко, більше відомий як репер та продюсер Потап розповів, як він допомагає Україні в боротьбі з Росією. Артист розповів про свої досягнення у соціальних мережах перед двома мільйонами підписників.

За його словами, в багатьох людей є традиція: робити підсумки року за всі 12 місяців, але в 2022 році українці більше акцентували увагу на тому, щоб допомогти Україні вижити та вистояти проти російської аргерсії. На початку повномасштабного вторгення, він створив благодійну онлайн-платформу, до якої вдалося залучити таких відомих людей, як Фабіо Ламборгіні, онука того самого відомого бізнесмена Феруччо Ламборгіні.

Ця платформа існує в NFT-маркетплейсі, там можна придбати такі лоти, що пов’язані з Україною, а всі отримані кошти з продажів будуть направлені на доромогу українцям, які пережили страшні події і залишились без власного удинку та базових речей для існування.

NFT – це створена онлайн картинка, яку не можна побачити у реальному житті, лише на екранах комп’ютерів. Цей маркетплейс став на стільки популярним, що деякі почали влаштовувати полювання та колекціонувати рідкісні лоти, або лоти від відомих людей, а їхня ціна сягає сотні тисяч доларів.

“В нас не робиться ацент та одну сім’ю, регіон і тому подібне, ми надаємо підтримку всім, хто цього потребує, без поділу на регіони”, – розповідає продюсер.

Крім цього, Потар розповів ,що було продано близько 400 благодійних лотів в 2022 році. Отримані кошти з продажів було відправлено понад 150 сім’ям, що цього потребували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини