Андрій Хливнюк з “Бумбоксу” показав, як відсвяткував своє 43-річчя: у військовій формі та з суворими очима

Відомий український музикант, який своїми піснями завоював серця мільйонів фанатів, після 24 лютого став ще й воїном. Свій день народження артист зустрів на передовій та записав звернення до фанатів

Андрій Хливнюк, який здобув свою популярність у складі музичного гурту “Бумбокс” народився 31 грудня. Напередодні настання Нового року артист відзначає своє свято. Цьогоріч день народження Хливнюк зустрів на передовій. Про свої емоції та роздуми він розповів у відеозверненні, яке записав для шанувальників з нагоди події.

Відомий український співак одним із перших серед представників українського шоубізнесу тимчасово полишив свою основну діяльність заради спільної мети – захисту своєї держави. З 24 лютого артист забув про концертну діяльність, а мікрофон у його руках замінив автомат. Про те, що зараз відбувається в його житті та як він зустрічає свій день народження, артист розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Відомий український співак звернувся до своїх шанувальників з нагоди свого дня народження
Відомий український співак звернувся до своїх шанувальників з нагоди свого дня народження

Андрій Хливнюк записав звернення до фанатів

В особистому блозі українського співака нещодавно з’явилось відео прямо з фронту. На передовій Андрій Хливнюк звернувся до українців та, зокрема, своїх шанувальників. Так, артист висловився про те, що 31 грудня, в день масованої ракетної атаки України, він зустрів свої 43 роки. Артист зауважив, що його цьогорічний день народження проходить на лінії фронту. Крім того, Андрій Хливнюк висловився про те, що саме цього дня відбулась атака на його рідне місто Київ.

Отак зустрічаю свої 43. У мене сьогодні день народження. Я знаю, що відбуваються терористичні атаки на рідне моє місто Київ, на мою Україну. Сил вам, будь ласка, тримайтеся!

зазначив фронтмен “Бумбоксу”

Андрій Хливнюк звернувся до своїх фанатів у соціальній мережі Інстаграм
Андрій Хливнюк звернувся до своїх фанатів у соціальній мережі Інстаграм

Відомий український артист і нині військовий попросив українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та берегти себе. Крім того, співак звернувся до тих, хто попри те, що сам артист ніяк не святкує і не хоче приймати подарунки з нагоди свого дня народження, все-таки хоче його привітати. Так, фронтмен “Бумбоксу” зазначив, що такі люди можуть привітати його найкращим чином – надіслати донат до фонду Андрія Хливнюка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини