“Скоро дитина буде вже”: Позитив повідомив шанувальникам про новорічне диво – співак готується стати батьком

Відомий український співак після розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук заявив, що вже готовий до створення родини зі своєю коханою та серйозно замислюється над тим, аби стати батьком

У новому випуску YouTube-шоу “Зірковий” Олексій Завгородній висловився про своє особисте життя. Знаменитість розповів про загадкову жінку, до якої відчуває сильне кохання. Хоча артист зазначив, що він вже готовий одружитись з нею, а також разом стати батьками спільної дитини, розкривати її особистість він поки що не готовий. Про що ще розповів співак?

Олексій Завгородній про своє нове кохання

Відомий український співак минулого місяця вперше після розлучення з Анною Андрійчук заговорив про своє особисте життя. Тоді артист зазначив, що він будує стосунки з дівчиною, яка також працює в українському шоубізнесі. Попри те, що його кохану, ймовірно знає багато людей, співак не хоче оголошувати її особистості. Втім, він налаштований створити з нею родину, адже відчуває до неї велике кохання.

Олексій Завгородній висловився про свої нові стосунки
Олексій Завгородній висловився про свої нові стосунки

В мене є дуже сильне кохання до однієї жінки… І дійсно, стосунки, які у нас з нею зараз, під час війни, з кожним днем стають все міцнішими

зазначив артист.

Крім того, додав український співак, повномасштабна війна лише довела їм, що вони дійсно створені одне для одного. Так, зауважив артист, поки вони разом спостерігали за тим, як багато пар розлучаються та припиняють кохати одне одного, їхні почуття лише зростали та міцнішали. Олексій Завгородній зазначив, що його кохана була поруч із ним у всі важкі для нього моменти. Співак також зазначив, що їхні стосунки почались у найскладніший та найдепресивніший момент його життя, втім кохана все одно підтримує його та залишається поруч.

Олексій Завгородній висловився про свою нову кохану
Олексій Завгородній висловився про свою нову кохану

Більш того, український співак відчуває настільки сильні почуття до своєї жінки, що вже готовий створити з нею сім’ю.

Я дуже хочу, щоб все в мене вийшло, і я над цим працюю… Це буде скоро… І дитина буде вже!

– потішив артист шанувальників приємними новинами.

Артист зазначив, що він готовий до того, аби стати батьком. Нова кохана Олексія Завгороднього завжди залишалась поруч із ним, у найскладніші моменти його життя. Він зауважив, що вдячний їй за це.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини