“Стаєш удвічі сильнішим”: Вакарчук вперше заговорив про свою піврічну доньку – народила не Ляля Фонарьова

Відомий український співак і фронтмен гурту "Океан Ельзи" вперше розповів детальніше про народження своєї доньки. Артист зауважив, що діти завжди додають сил і наснаги

Фронтмен популярного українського гурта “Океан Ельзи” довгий час перебував у шлюбі зі стилісткою Лялею Фонарьовою, втім спільних дітей в ексзакоханих не було. Знаменита зіркова пара виховувала доньку Лялі від попереднього шлюбу. Так, пізніше з невідомих причин вони вирішили розлучитись. Згодом стало відомо, що Святослав Вакарчук готується стати батьком.

Тоді стало відомо, що первістка 46-річному артисту народить українська продюсерка Євгенія Яцута. 2021 року артист вперше став батьком, а влітку 2022 року в їхній родині з’явилась ще одна дитина. Довгий час Святослав Вакарчук замовчував своє батьківство, а у пресслужбі “Океану Ельзи” просили поважати право артиста на приватне життя. Втім, у нещодавньому інтерв’ю український співак сам вирішив розповісти детальніше про свою молодшу доньку.

Святослав Вакарчук з Океану Ельзи у новому інтерв'ю розповів про свою молодшу донечку
Святослав Вакарчук з Океану Ельзи у новому інтерв’ю розповів про свою молодшу донечку

Відома українська телеведуча та журналістка Наталія Мосейчук взяла інтерв’ю у Святослава Вакарчука. Знаменитість розпитала у свого респондента про чимало цікавих речей, а однією з тем для обговорення стала молодша донечка артиста. Фронтмен “Океану Ельзи” вперше публічно висловився про свою другу дитину. Артист зауважив, що народжувати під час війни – це велика відповідальність.

Цей момент для мене – це теж цей рік. Я, до речі, думаю, що у цьому є великий символізм

зазначив Святослав Вакарчук.

Відомий український співак Святослав Вакарчук розповів про свою доньку від Євгенії Яцути
Відомий український співак Святослав Вакарчук розповів про свою доньку від Євгенії Яцути

Хоча артист так і не розповів, хто ж насправді є матір’ю його дитини, він розповів чимало інших цікавих деталей. Так, наприклад, Святослав Вакарчук висловився про те, що діти дають велику мотивацію, натхнення та силу. За словами відомого українського співака, спершу буває навіть моторошно від відповідальності, яка впала на плечі й у без того важкий час, проте пізніше починаєш усвідомлювати, який це насправді дар. Святослав Вакарчук зазначив, що він на власному досвіді впевнився, якою підтримкою можуть стати власні діти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини