“Дитина буде вже”: екс-підопічний Потапа Позитив здивував заявою про те, що скоро стане батьком

Український співак та артист Позитив розповів Даніелю Салему про свою готовність стати батьком та створити сім'ю. Співак натякнув, що його кохана вже вагітна.

Український співак та артист Позитив розповів про подробиці свого особистого життя. Не дивлячись на те, що чоловік розлучився з кошиньою коханою Ганною Андрійчук, в нього вже є нові сосунки, в яких він дуже щасливий. Про це артист розповів в інтерв’ю Даніелю Салему. Як зізнається чоловік, він дуже сильно закохався в нову дівчину і планує створити з нею сім’ю.

“Я маю дуже сильну любов до однієї дівчини. Я її надзвичайно люблю і наші відносини, що розвиваються в умовах війни, стають з кожним днем все міцнішими. Вона мене завжди пітримувала та була зі мною навіть у самий темний день. Кожен день під час повномасштабної війни, дякую їй за це”, – зізнається Позитив.

Співак Позитив готовий до батьківства
Співак Позитив готовий до батьківства

Судячи з цієї розмови, можна зробити висновок, що чоловік вже готовий до того, щоб стати батьком. Це справді так, Позитив з ніжністю в голосі говорить про дітей та розповідає, що він вже хоче стати батьком і це може статися дуже скоро. В його словах можна зловити натяк на те, що обраниця його серця вже носить малюка в животику.

“Так, я хочу сім’ю. Справді хочу мати сім’ю і думаю, що я вже до цього готовий. Я би хотів, щоб все вийшло саме так ,як я планую, бо я над цим дуже сильно працюю. Це буде зовсім скоро, дитина буде вже”, – поділився відвертощами Позитив.

Чи справді його дівчина вагітна, чи це лише плани та мрії артиста – залишається лише здогадуватись, але ми про все дізнаємося з часом. Готовність до того, аби стати батьком – дуже важлива риса, якої не вистачає багатьом чоловікам, тому в цьому з Позитива можна лише взяти приклад.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини