“Це мій особливий бронежилет”: Святослав Вакарчук розповів про емоції після народження другої дитини

Святослав Вакарчук вперше після народження донечки Соломії заговорив про те, як змінилося його життя. Чоловік поділився своїми емоціями та переживаннями.

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук поділився інформацією про свою доньку. Про це співак розповів ведучій Наталії Мосійчук, яка опублікувала відповідний відео-ролик на своєму каналі у соціальних мережах. За словами Вакарчука, поява доньки – це найкращий період його життя з 2022 року. Дякуючи своїм малюкам, він стає щодня сильнішим та кращим.

“Народження моєї доньки, якій вже пів року – великий символ. Це мій бронежилет морального боку, з якого я постійно черпаю свої сили. Мені дуже важко і не просто уявити, що відчувають наші бійці, в яких також народжуються діти, але я знаю, що їх це мотивує рухатись вперед, бо усвідомлення, що вдома на тебе чекає твоя дитина – додає вдвічі більше сили”, – розповідає Святослав.

47-річний Святослав Вакарчук вже вдруге став батьком літом 2022 року. Чоловік будує стосунки з Євгенією Яцутою, яка народила йому донечку на ім’я Соломія. Ще рік тому він радів, що в нього народився син, якого вирішили назвати в честь батька артиста – Іваном, а тепер він пишається, що в нього є друга дитина.

Вагітна Євгенія Яцута, обраниця Вакарчука
Вагітна Євгенія Яцута, обраниця Вакарчука

В умовах війни чоловік не може бачитися зі своєю родиною так часто, як того хотілось би. Святославу потрібно добре планувати свій час, щоб провести час з дітьми та коханою жінкою, бо в нього дуже складний графік.

“Я радий, що можу хоча б на день їх побачити, навіть на одненьку хвилинку. Для мене сім’я – це дуже важливо, але зараз не менш важливим є допомога нашим бійцям, нашим воїнам, що виборюють щодня право називатися вільною країною та нацією”, – додає артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини