Українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свій 2022 рік: “Я бачила ракети, стріляла в дрони”

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла про свій 2022 рік та підбила підсумки не простого року. Вона виступала, допомагала військовим і знайшла кохання.

Відома українська артистка Наталія Могилевська розповіла про те, як змінився її рік за час війни. В одному з інтерв’ю у програмі ТСН жінка поділилася своїми емоціями та підсумками 2022 року.

Наталія Могилевська розповіла про підсумки року
Наталія Могилевська розповіла про підсумки року

Чи вдалося щось залишити з мирного життя?

Я живу доволі отримістично, перший тиждень було страшно, але зараз летить ракета, я дивлюся на неї і роблю свої справи. Я бачила ракети, я стріляла в дрон зі зброї. В мого чоловіка є зброя, тому ми хотіли збити один з дронів, щоб він нічого не зробив.

У вас є чоловік?

Я познайомилася з чоловіком, ми живемо разом і, здається, я по-справжньому закохалася. З ним я відчуваю себе щасливою. Ми їздили в такі місця, в які не хотів їхати жоден чоловік, але він мене підтримував і продовжує підтримувати й сьогодні.

Де було найважче виступати?

Наталія Могилевська розповіла про свій 2022 рік
Наталія Могилевська розповіла про свій 2022 рік

В першому шпиталі. Він був з одного боку найстрашніший, а з іншого боку, коли я отримала велику порцію мужності, життєрадісності та натхнення я зрозуміла, яким ми сильний народ. Потім я пішла в машину і дуже плакала, так я написала нову пісню “Ми будем стояти, нас не зламати”. Я побачила, що люди, яким потрібна підтримка віддають її для мене. Для мене це був справді великий досвід і я рада, що можу дарувати людям позитивні емоції.

Також відомо, що Наталія Могилевська не розповідає про особистість свого коханого. Все, що про нього відомо це те, що чоловік залицявся до неї, поки вона була в США. Певно, ще не настав час для того, щоб похизуватися щастям, бо це не на часі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини