“Завжди одягаю її, коли сумно”: співачка Тіна Кароль одягнула “особливу” для неї кофтинку і зняла сумне відео

Українська співачка Тіна Кароль розповіла прихильникам, що їй часто буває сумно і вона кожного разу одягає свою кофтинку, в якій почуває себе комфортно.

Українська співачка Тіна Кароль ділиться з підписниками в своєму Telegram-каналі різними думками і фотографіями. Цього разу жінка опублікувала сумне відео, на якому вона одягнула особливу для неї кофтину і розповіла, що вона завжди носить її, коли сумує.

“Хтось здогадається, чия на мені кофтинка?”, – запитала Тііна Кароль своїх прихильників.

Тіна Кароль одягнула особливу кофтинку
Тіна Кароль одягнула особливу кофтинку

У коментарях почали писати про те, що ця кофтинка належить її покійному чоловікові Євгену, що пішов з життя через рак, який не зміг побороти. Схоже, що це й справді кофта її колишнього чоловіка. Не дивлячись на такі сумні ноти відео співачки, прихильники не пропустили можливості написати Тіні, що вона дуже гарно виглядає попри сумний вираз обличчя:

  • “Така гарна без макіяжу”,
  • “Тіночка, ти найкраща! Ми тебе дуже сильно любимо”,
  • “Не сумуй, вище носа! Я от сумувала, що не потрапила до вас на концерт, але нас не зламати, ми ще заспіваємо!”,
  • “Це Жені кофтинка..не сумуй, ти дуже красива та чарівна!”.

Також Тіна розповіла, що після великих проєктів її завжди супроводжує порожнеча в душі. Співачка прикріпила відео, яке має покекомендувала до перегляду кожному, хто його ще не бачив.

Фрагмент з відео співачки
Фрагмент з відео співачки

На відео Тіна Кароль разом із ALPHAVILLE виконують кавер на пісню “Forever young” в Берліні. Тіна одягнута в пальто оверсайз розміру голубого відтінку та синьо-жовту сукню з блискітками, яка символізує Україну. Доповнила образ співачка, як завжди, темною помадою на губах та розпущеним волоссям з легкою укладкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини