75-річна Ніна Матвієнко зізналась в коханні Валерію Залужному: “Якби була молодшою, то вийшла б за вас заміж”

Народна артистка України Ніна Матвієнко не змогла стримати своїх емоцій та зізналась в коханні Валерію Залужному, а той, схоже, відповів взаємністю.

Народна артистка України Ніна Матвієнко привселюдно зізналася в коханні самому Валерію Залужному. Зірка розповіла про те, що вона надзвичайно пишається ним, переглядає кожне відео, де він про щось розповідає і дуже радіє успіхам української армії.

“Не знаю, чому ви стали для мене таким рідним, але якби я була трішки молодшою, то вийшла б за вас заміж”, – зізналася Ніна Матвієнко у своєму відео-зверненні.

Зізнання в коханні від Ніни Матвієнко
Зізнання в коханні від Ніни Матвієнко

Також жінка розповіла, що вона дуже цінує його за те, що він не лише тил, але й опора рідної Батьківщини. Ніна Митрофанівна подякувала Залужному за його мудрість., любов до рідної землі та її надйний захист, що надихає на нові звершення. Крім цього, вона благословила всім військових та побажала, щоб їх оберігав Бог.

Звісно, Валерій Залужний не зміг пройти повз такого зізнання в коханній від народної артистки України і записав їй відео-відповідь, де подякував за все, що вона скзаала. Чоловік був приємно здивонаний таким зверненням, але йому було надзвичайно приємно почути такі слова.

“Ніно Митрофанівно, мені дуже приємно за вашу підритку. Ви – наш приклад і зразок, саме таких людей, як ви – ми захищаємо. Ви – велика молодець. Дуже вам дякую”, – відповів Залужний.

Залужний не забарився з відповіддю
Залужний не забарився з відповіддю

Коли Ніна побачила відео-відповідь, вона була дуже рада і наголосила, що Валерій дуже красивий та молодий. Від радості жінка багато посміхалася та, навіть, обійняла телефон, з якого показували їй Залужного.

Ніна Матвієнко зізналась в коханні Валерію Залужному
Ніна Матвієнко зізналась в коханні Валерію Залужному

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини