Українські акторки, які відмовилися від російського кіно: Ольга Сумська, Анна Кошмал, Ада Роговцева

Під час повномасштабного вторгнення українські акторки відмовились від зйомок в російських картинах, щоб не підтримувати російську агресію.

Анна Кошмал

Анна Кошмал відмовилась від головної ролі
Анна Кошмал відмовилась від головної ролі

Дівчина відома роллю Жені в російському серіалі “Свати”. Зйомки восьмого сезону відомого серіалу вирішили продовжити наприкінці 2022 року та запросили Анну виконати свою головну роль у комедійній стрічці. Дівчина категорично відмовилась від зйомок пообіцявши, в першу чергу, собі, що не буде більше зніматись в російських картинах ніколи.

Навколо цього серіалу вже був невеличкий скандал. Позиція головного героя Федора Добронравова змусила зробити так, що серіал перестали показувати в Україні, але він подав до суду та виграв справу. Серіал знову повернули на екрани, а актору дозволили в’їзд до України. Федір підтримав окупацію Криму в 2014 році, а також в 2022 році виступив “за” повномасштабну війну, назвавши її, як і всі росіяни, “спеціальною операцією”.

Ольга Сумська

Ольга Сумська не задоволена співпрацею з росіянами
Ольга Сумська не задоволена співпрацею з росіянами

Ольга розповіла про зворотню сторону медалі співпраці з російськими режисерами та акторами. За словами акторки, російським знаменитостям давали окремі вагончики з гримерками, в той час, як Ольга не мала ні райдеру, ні приміщення для того, щоб підготуватися до зйомок. Крім цього, вона зустрілася з недобросовісністю продюсерів, що обіцяли не продавати картини в Росії, але цього слова вони не дотримались.

“Вони завжди були тут лише для того, щоб заробити гроші. Ти їдеш на змінальний майданчик, а виявляється, що в твого колеги, який точно такий самий як ти, але росіянин, є все: райдер, гримерка , вагончик. Тут варто задуматись над цим”, – каже Сумська.

Ада Роговцева

На Аду Роговцеву росіяни завели кримінальну справу
На Аду Роговцеву росіяни завели кримінальну справу

Жінка також розповіла свою історію з роботою в Росії та відмову співпраці з ними. Як виявилося, на Аду завели кримільну справу, бо вона збирала гроші для бійців в АТО ще в далекому 2015 році. Тоді вона знімалася в одній з картин, від якої вже не могла відмовитися і водночас збирала кошти на допомогу бійцям. В Росії подумали, що вона забрала кошти з Росії та віддала їх на фінансування військових дій, але вони, як завжди, помилилися.

Популярне

Подібні новини