Модний конфуз Тіни Кароль: з декольте впала сукня на очах у чоловіка Насті Каменських Потапа (Відео)

В Тіни Кароль також стаються непередбачувані ситуації. Однією з таких стала її сукня, що раптово злетіла з декольте співачки просто на очах в репера Потапа.

Тіна Кароль завжди все робить ідеально. На кожному концерті в неї все чітко пропрацьовано, відточений кожен рух та слово, але з такою людиною також можуть трапитися курйозні ситуації. Однією з таких стала її сукня, що вирішила покинути знімальний майданчик без попередження співачки.

Співачка була ведучою шоу “Ліпсінг батл” і під час ефіру на очах в Потапа, учасників та глядачів сукня Тіни злетіла з декольте. На Тіні була суня кольору фуксії, що трималася на шиї завдяки блискучій лямці. На щастя, в співачки дуже хороша реакція та вона встигла зловити свою сукню раніше, ніж та впала та вся аудиторія побачила б бюст самої Тіни Кароль.

Такий конфуз не вперше трапився з українською співачкою. Були й інші, але не такі раптові. Одного разу, Тіна Кароль та відома на весь світ Бейонсе одягнулися в однакові сукні відомого бренду David Koma. Це бежева приталена сукня до тіла, що підкреслює форми та виділяє з-поміж інших своїм зовнішнім виглядом.

Спочатку в такій сукні з’явилася Тіна, а вже потім виявилося, що в такій самій сукні вийшла до прихильників й Бейонсе. Щоправда, в Бейонсе сукня трішки довша, але це не змінює того, що вони точнісінько однакового фасону, форми та кольору.

Тіна Кароль вбралася однаково з Бейонсе
Тіна Кароль вбралася однаково з Бейонсе

Єдине, що кардинально відрізняє співачок – їхній макіяж. Тіна зробила свій впізнаваний образ – червоні губи, легкий макіяж та класична укладка, а в Бейонсе – афролокони та майже непомітний макіяж, доповнений об’ємними сережками, в той час, як в Тіни Кароль сережки менші та акуратніші.

Тіна Кароль вбралася однаково з Бейонсе
Тіна Кароль вбралася однаково з Бейонсе

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини