Даніель Салем замилував відео з маленькою донечкою, яку не бачив цілий рік: “Дуже сильно скучив”

Ні для кого не секрет, що Даніель Салем знаходиться у рядах Збройних Сил України, через це він зовсім не бачиться з рідними. Нещодавно чоловікові вдалося зустрітися з донечкою.

Даніель Салем зараз знаходиться на фронті, захищає Україну від російських окупантів і вже майже рік не бачився зі своєю донечкою. Днями чоловік опублікував відео, на якому він мило розмовляє з малечею і підписав його наступним чином:

“Через 43 дні буде рік, як я не бачив тебе, не обіймав, не тримав за ручку”.

Даніель розповідає про свою донечку з теплом в голосі та лише позитивними емоціями. Чоловік показував малюнок, що представила його донька і вона сказала йому такі слова, від яких з’явилась додаткова мотивація. Маленька дівчинка підбадьорила батька тим, що будь-яка справа завжди закінчується добром, а якщо здається, що все дуже погано, тоді це ще точно не кінець.

Даніель Салем не так давно показував своє дитяче фото з нещодавно звільненого Херсону. На фото маленький пухленький хлопчик радісно посміхається в камеру і щось їсть. Чоловік написав, що дуже радий повернутися до рідного міста аж через 36 років. Він там виріс і провів своє щасливе дитинство.

Даніель Салем в дитинстві
Даніель Салем в дитинстві

Крім того, що Салем служить на фронті, він активно займається волонтерською діяльністю та знімається в різних проєктах. Через це він не рідко отримує хейт у свій бік, що такою ціною хоче підвищити свою популярність. Даніель не реагує на такі вислювлювання від підписників, говорячи про те, що в нього зараз немає сім’ї, зустрічей з донькою, друзів та інших радощів життя, бо весь свій час він присвячує набиженню нашої країни до перемоги.

“Якщо я помру, як воїн, це буде найкраща смерть. Якщо вже помирати, то хіба не найкраще померти за боротьбу своєї країни?”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини