Де живе колишня дружина Алана Бадоєва: Жанна забрала спільну доньку та покинула Україну

Телеведуча та колишня дружина Алана Бадоєва - Жанна Бадоєва, забрала спільну з чоловіком доньку та переїхала до іншої країни. Зараз вона будує життя з іншим чоловіком.

Жанна Бадоєва отримала велику кількість популярності завдяки участі в тревел-шоу “Орел та Решка”. Після того, як з її участю була відзнята достатня кількість випусків, вона пішла з шоу та зайняла іншими проєктами.

Після того, як Жанна розлучилася з Аланом Бадоєвим, чоловік не перестав про неї говорити з теплом в голосі та лише з найкращими побажаннями. Алан завжди готовий до співпраці з нею, якщо вона захоче.

Жанна Бадоєва забрала доньку та переїхала до іншої країни
Жанна Бадоєва забрала доньку та переїхала до іншої країни

Розрив був доволі болючим для двох, але Жанна досить швидко оговталася від цього і завела собі нові стосунки з Василем Мельничиним і переїхала до Італії. Відомо, що чоловік народився у Львові, але вже понад 10 років проживає за кордоном. Сама ж телеведуча не раз розповідала про те, що в неї є багато проєктів в росії, але в москву вона не хоче переїхати і жити там, їй набагато краще жити за кордоном.

Телеведуча стала однією з тих, хто почав гратися в мовчанку з початком повномасштабного вторгенння. Майже весь час вона знадиться в тій ж Італії. Єдині її слова за весь бути про те, що вона лише переймається за небайдужих їй людей, але на щось більше її не вистачило. З часом розкрилась таємниця її мовчання. Вона продовжила співпрацювати з російським теелбаченням і стала ведучою чергового шоу.

Жанна Бадоєва поїхала не сама, а забрала з собою спільну з Аланом доньку Лоліту. Жінка рідко публікує фотографії з дівчинкою, відомо лише те, що вона також на постійній основі проживає в Італії.

Куди зникла колишня дружина Алана Бадоєва
Куди зникла колишня дружина Алана Бадоєва

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини