Володимир Остапчук та його нова 22-річна пасія хизуються відпочинком в Буковелі: кохання як у кіно

Володимир Остапчук не забарився після розлучення, знайшов нове кохання та всіляко показує, як вони з новою коханою проводять разом час в Буковелі.

Ні для кого не секрет, що після тихого розлучення з Христиною Горняк Володимир Остапчук не забарився та знайшов собі нове кохання. Новою обраницею Володимира стала журналістка Катерина Полтавська, з якою чоловік разом зустрічав Новий рік та активно проводить час на відпочинку.

Про спільне часопроведення свідчать однакові світлини з соціальних мереж Катерини та Володимира, але пара ніяк не говорить про початок офіційних стосунків на своїх сторінках. Цього разу однакові знімки з’явилися з відпочинку у Буковелі, одного з найкращих курортів України.

Остапчук у всій красі показав готельний номер, в якому вони будуть відпочивати. На фото показана кімната, ремонт якої виконаний у стриманих та стильних сірих тонах з не дуже великим ліжком, але висомим матрацом та великою кількістю подушок з стильною постільною білизною.

Володимир Остапчук з новою пасією хизуються відпочинком в Буковелі
Володимир Остапчук з новою пасією хизуються відпочинком в Буковелі

Катерина, в свою чергу, похизувалася своєю зовнішністю у дзеркалі на фоні басейну, що розташовий на території готелю. Дівчина позувала в чорному суцільному купальнику.

Володимир Остапчук з новою дівчиною відпочивають в Буковелі
Володимир Остапчук з новою дівчиною відпочивають в Буковелі

Раніше, пара показувала, як вони відпочивають вдома та готуються до святкування Нового року. На фото були ті самі ялинки, такий самий святковий стіл на підписи під фото. Катерина – гарна господиня, чого Володимир не може приховати від своїх прихильників. Чому Володимир Остапчук та Катерина Полтавська не говорять відрито про свої стосунки і не публікують спільні фото, хоч вже й так всі знають про те, що вони пара – залишається загадкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини