Володимир Дантес отримав свідоцтво про розлучення з Дорофєєвою: екс-чоловік написав їй прощальне смс

Володимир Дантес розповів, що написав Наді Дорофєєвій, коли отримав таке бажане свідоцтво про розлучення. Колишня дружина була не багатослівною.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розлучилися ще на початку минулого року, але свідоцтво про розлучення колишня пара отримала нещодавно. Першим його отримав Володимир Дантес та розповів, що написав своїй колишній дружині.

Володимир Дантес отримав свідоцтво про розлучення
Володимир Дантес отримав свідоцтво про розлучення

“Коли я його отримав, то скинув Наді фото і написав: “Вітаю”, все, що вона мені відповіла – це: “Я тебе теж”. Отак і поговорили”, – пригадує Володимир Дантес.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва першою заявила про те, що у неї нові стосунки з ресторатором та колишнім другом пари – Михайлом Кацуріним. Співачка вже навіть встигла випустити пісню, яку написала спільно з новим коханим. Вона присвячена розповіді про те, як їхня пара змогла вижити в умовах незкінченних пліток та обговорень їхньої пари.

Пісня вийшла досить мелодійною, а прихильники не забарилися залишати позитивні відгуки про неї. Однак, знайшлися й такі, що сильно розкритикували її пісню, але Надя у відповідь на таке лише посміялася та опублікувала на своїй сторінці у соціальних мережах коментарі, що сподобалися їй найбільше. Серед них є як позитивні, так і різко негативні.

Володимир Дантес, в свою чергу, на всіх можливих шоу не втрачає нагоди сказати про те, як добре йому живеться з Дашею Кацуріною, з якою в них також нові стосунки. Чоловік знайшов спільну мову з дітьми своєї нової дівчини. Вони разом відпочивають, проводять вільний час і почувають себе добре. Даша Кацуріна не “світиться” на телебаченні, те ж саме робить її колишній чоловік Михайло та Надя Дорофєєва.

Дівчина надає перевагу не розповсюджуватися про своє кохання, бо щастя любить тишу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини