Ігор Ласточкін, Женя Янович та інші коміки поговорили про необхідність хрещення дітей: “Застарілий обряд”

На гумористичному шоу "Леви на Джипі" коміки обговорили чи потрібно хрестити дітей, чи ні. Ведучі разом із запрошеними гостями розділились на два табори.

На гумористичному You-Tube каналі “Леви на Джипі” опублікували новий випуск шоу “Срач”, в якому коміки обговорюють питання і виражають свою думку, чи вони “За” чи “Проти”. В крайньому випуску запрошеними гостями стали Ігор Ласточкін та Женя Янович.

Один з глядачів у залі запитав: “За чи проти хрещення дітей?”. Коміки розділились на дві частини. Проти хрещення дітей виступили Янович, Ласточкін а також двоє постійних ведучих шоу Валентин Міхієнко та Андрій Лузан. По іншу сторону стали Роман Щербан та Коля Зирянов. Чоловіки навели свої аргументи, чому вони дотримуються саме такої думки.

“Я от проти, бо мене хрестили в 7 років і сказали, що коли я одягну хрестика, то перестану хворіти. Я хворію кожної зими, виходить, мене обманули. Тому я проти!”, – жартує Ігор Ласточкін.

Коміки розповіли чи вони проти хрещення дітей
Коміки розповіли чи вони проти хрещення дітей

Женя Янович також не втримався від жартівливого агрументу. За словами коміка, в селі всі один до одного кажуть “кум” і “кума”, а це дуже збиває з пантелику.

“От в селі всі кумають однин до одного. Мені кажуть: “Зараз я піду до свого кума”. Добре, а хто це? Якби вони не називали один одного кумами, то ми хоча б знали як їх звати. Я вам чесно кажу, в мене все село не говорить один до одного по імені, тільки “кумають”, – сміється чоловік.

Коміки розповіли про важливість хрещення дітей
Коміки розповіли про важливість хрещення дітей

Також він додав те, що він є хрещеним батьком двох дітей, але постійно забуває про те, коли в дітей хрестини і йому дуже соромно за те, що він згадує про це наступного дня, а Роман Щербан сказав кардинально іншу думку.

“Я от задоволений тим, що мене похрестили і виступаю за хрещення, бо я знаю, що в мене 1 грудня Романа Солодкоспівця і можна влаштовувати вечірку”, – каже Роман Щербан.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини