“Потрапив на телеекрани через постіль”: зірка “Бурштинових копів” Женя Янович розповів про початок кар’єри

Комік Женя Янович в рамках проєкту "Покраст.Терапія" дізнався про три міфи, які про нього розповсюджують люди і дав цим міфам спростування.

Женя Янович – український комік, який зараз активно веде подкаст на каналі You-Tube разом з психологом Спартаком Суботою, де обговорюють важливі питання стосовного психології та людських відносин. Крім цього, хлопці жартують та різні теми та говорять один про одного.

Женя Янович розвіяв міфи про себе і свою кар'єру
Женя Янович розвіяв міфи про себе і свою кар’єру

В черговому випуску “Подткаст.Терапія” колега Жені Яновича розповів, які міфи від чув про нього і розповів про них коміку, щоб дізнатися, чи правда це, чи ні. Першим з таких став міф про те, що Женя Янович потрапив до проєкту “Мамахохотала” через постіль. Комік відповів на це з гумором, але правдиво.

“Насправді, ми всі вчилися в КПІ, яка постіль? Ми спали без постілі, їздили в плацкарті, були студентами. В нас не було грошей, але гроші на випивку були завжди. Я піду пішки на гру в Одесу, але з випивкою! Не було ніякої постілі”, – жартує Янович.

Женя Янович спростував міфи про себе
Женя Янович спростував міфи про себе

Далі Спартак Субота розповів, що він читав про Яновича те, що жарти Жені пишуть його колени Антон та Коля. Комік сказав, що це не правда і всі репліки він пише собі сам.
Останній міф: Женя Янович – нарцисичний психопат. На це хлопець відповів також стримано.

“Мені мій друг розповів про нарцисів трішки, всі ці історії і так далі. І я, як нормальна людна, можу сказати, що я цілком можу бути нарцисом, але не впевнений. Я навіть не завжди можу знайти відповідь на питання. Хоча, деколи я сумніваюся в тому, хто я. Інколи – потвора, інколи – янгол, інколи – ніхто я”, – закінчує комік.

Весь наступний випуск чоловіки обговорювали міфи і про Спартака Суботу, науку та багато інших тем, що турбують прихильників цього подкасту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини