“Це не те, що ви подумали”: Дмитро Ступка похизувався розкішним маєтком у Сполучених Штатах

Дмитро Ступка переїхав до Штатів ще в 2022 році і продовжує показувати прихильникам життя за кордном. Цього разу чоловік похизувався новим будинком.

Український актор Дмитро Ступка похизувався перед прихильниками своїм будинком в Маямі, де він проживає разом зі своєю сім’єю. Чоловік вирішив зробити екскурсію будинком. Показавши кухню, балкон, кімнати та вид з вікон свого будиночку.

Дмитро Ступка показав свій новий будинок
Дмитро Ступка показав свій новий будинок

Кухня виконана в білому кольорі, який доповнює цікава підсвітка синього колору над кухонними поверхнями. Посеред кухні стоїть стіл на якому можна як готувати, так і здійснювати трапезу. Мікрохвильова піч розташована доволі не практично – зверху на рівні голови. Це може стати причиною випадково розлитого супу.

Балкончик чоловіка доволі атмосферний. Там лежить два м’якеньких пуфа та гірлянда з приєним білим світлом, щоб вечірні посиденьки були ще кращими. Вигляд з вікон та балкону відкривається на парковку та тенісний корт разом з великою кількістю пальм.

Дмитро Ступка показав новий будинок в Мережі
Дмитро Ступка показав новий будинок в Мережі

Чоловік разом із сім’єю переїхав до Штатів ще в 2021 році. Вони частенько там бували і їх влаштовує тамтешній клімат а також рівень життя. Також в цьому місці пара надихається для нових звершень та проєктів .

“Ми любимо Америку, тут приємна погода, зважаючи на те, що ми зовсім не любимо сніг. Також тут можна знайти цікаві майстер-класи для розвитку та натхнення”, – розповідає дружина Дмитра Поліна.

Дмитро Ступка показав будинок в США, де живе з донькою та дружиною
Дмитро Ступка показав будинок в США, де живе з донькою та дружиною

Донька подружжя прекрасно володіє англійською мовою і в неї не виникає ніяких проблем у спілкуванні з однолітками. Дівчинка відразу влилась в соціум та насолоджується своїм життя в Америці не менше, ніж це роблять її батьки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини