“Найдорожчий холостяк”: телеведучий Григорій Решетнік припустив, хто може стати новим “Холостяком”

Григорій Решетнік припустив, що наступним учасником проєкту "Холостяк-13" може стати молодий український футболіст, якого купив клуб "Челсі".

Ще минулого тижня всі обговорювали закінчення “Холостяка-12” та стосунки Алекса Топольського з Катериною Лозовицькою. У пост-шоу стало відомо, чи залишилася пара будувати стосунки одне з одним та як в цілому склалася доля кожної з учасниць проєкту.

Аж тут, Григорій Решентік поширив Мережею припущення, хто стане наступним головним героєм проєкту “Холостяк-13”. Чоловік заявив, що свого кандидата готовий взяти одразу на зйомки.

“Забираємо одразу без проб і кастингів”, – написав Решетнік.

Григорій Решетнік розповів, хто може стати новим Холостяком
Григорій Решетнік розповів, хто може стати новим Холостяком

Претендентом на такий титул став молодий український футболіст Олександр Мудрик, якого нещадавно придбав собі лондонський футбольний клуб “Челсі”. У коментарях телеведучий привітав хлопця з переходом до такого легендарного клубу, а прихильники в коментарях зауважили, що він необрдужений і ідеально підходить для зйомок в новому сезоні головного проєкту країни про кохання.

Олександр Мудрик поки ніяк не відреагував на таке не типове запрощення у проєкт. Натомість відомо, що хлопець вже розпочав свої тренування у футбольному клубі “Челсі” 18 січня. Пресс-служба опублікувала відповідні фотографії з першого тренування хлопця, який показав свої навички і брав участь у тренуванні з іншими учасниками клубу.

Григорій Решетнік припустив, хто стане новим Холостяком-13
Григорій Решетнік припустив, хто стане новим Холостяком-13

“Шахтар” продав свого футболіста за 70 мільйонів євро. Також, згідно угоди, керівництво отримає близко 30 мільйонів бонусів за Олександра Мудрика. Перший матч за участі Мудрика відбудеться 21 січня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини