Одразу після розставання: на місце Даші Квіткової вже є претендент – зірка запропонувала Добриніну жити разом

Вчора мережу сколихнуло зізнання найміцнішої пари в історії Холостяка про розрив. Втім, Добринін не довго сумував за Квітковою – Нікіті вже запропонували з'їхатись під один дах

Дашу Квіткову та Нікіту Добриніна вважали чи не найміцнішою парою в історію українського реаліті-шоу Холостяк. Знаменитості познайомились в дев’ятому сезоні та відтоді були нерозлучними. Разом Квіткова і Добринін виховують спільного сина Лева, проте, зізналась вчора в інтерв’ю Даша, останнім часом між колись закоханими немає нічого, крім батьківських стосунків.

Нагадаємо, вчора ми писали про причину розриву Квіткової і Добриніна, про яку Даша розповіла в новому інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Після прем’єри цього інтерв’ю ексхолостяк Нікіта вирішив відповісти на все, що сказала мама його сина.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін повідомили про розрив
Даша Квіткова та Нікіта Добринін повідомили про розрив

Добринін відповів Квітковій

Майже одразу після прем’єри нового випуску шоу Єфросиніної, в якому Даша Квіткова прокоментувала розрив зі своїм чоловіком, в особистому блозі Добриніна з’явився допис-відповідь. Чоловік лаконічно та коротко прокоментував слова своєї коханої. За словами українського ведучого, єдине, що він може додати – рішення роз’їхатись було спільним.

І це життя, нічого критичного не сталось. Вірю, що цей етап ми зможемо пройти достойно

– зазначив Нікіта Добринін.

Нікіта Добринін прокоментував в Інстаграмі розрив з дружиною
Нікіта Добринін прокоментував в Інстаграмі розрив з дружиною

Багатьох шанувальників і друзів подружжя ця новина дуже засмутила, оскільки Квіткову і Добриніна вважали найміцнішою молодою парою українського шоубізнесу. Саме тому в коментарях до нової публікації відомого телеведучого користувачі мережі висловили свій сум. Так, наприклад, Оля Цибульська в знак підтримки залишила два сердечка, а ось блогерка Наталі Литвин зазначила, що вона не може в це повірити.

Проте, найкумеднішим виявився коментар шоумена Анатолія Анатоліча. Схоже, знаменитість вирішив підтримати свого друга не ліричними зауваженнями, а відмінним почуттям гумору. Так, зірка запропонувала товаришу з’їхатись разом, оскільки місце під дахом звільнилось.

Давай я до тебе переїду. Я сам все одно зараз тут живу

– зазначив Анатолій Анатоліч.

Коментарі під новим дописом Добриніна
Коментарі під новим дописом Добриніна

Шанувальники оцінили гумор Анатолія Анатоліча, проте Добринін на пропозицію друга не відповів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини