“Хочеться весілля”: зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару показала фото з коханим британцем Рісом

Зірка "Жіночого квартару" Ірина Сопонару показала прихильникам нове фото зі своїм коханим чоловіком Рісом, котрий родом з Британії. Дівчина розповіла про свої наміри на нього.

Українська акторка та зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару розповіла своїм прихильникам про стосунки з коханим з Британії. Дівчина спілкувалася зі своїми прихильниками в одній із соціальних мереж і її фанатам стало цікаво, чи є в неї зараз якісь стосунки.

Ірина нічого не написала, але опублікувала фотографію зі своїм коханим чоловіком на ім’я Ріс. Судячи з фото, пара зробила фото осінню. Чоловік ніжно пригорнувся до Ірини, а вона зробила в цей момент знімок з коханим.

Ірина Сопонару показала фото з коханим
Ірина Сопонару показала фото з коханим

Відомо, що Сопонару почала стосунки зі своїм обранцем у 2021 році. З початком повномасштабного вторгнення пара дуже сильно зблизилась. Вони почали жити разом та Ірина вже встигла познайомитися з сім’єю свого обранця.

Про свої стосунки Сопонару розповідає з серйозними намірами. Вона планує вийти за чоловіка заміж і вже починає натякати Рісу на пропозицію. Вона дуже переживала, коли вони почали свої стосунки, але все так швидко закрутилося, що вона розуміє свої даремні переживання. Крім цього, вона хоче стати мамою і завести дитину.

“Мені не було складно, я переживала через те, що я досить довгий час була без стосунків і думала про те, що мені буде складно будувати нові стосунки. Я звикла бути сама, але в Рісом вже вийшло дуже круто”, – розповідала Ірина.

Ірина Сопонару замилувала фото з коханим
Ірина Сопонару замилувала фото з коханим

Стосовно весілля Ірина розповідає, що вона дуже довго не була готова до цього, але зараз відкинула всі сумніви, тому що їй хочеться сімейного щастя без війни та інших життєвих негараздів. Вона хоче святкування для себе та рідних, щоб всі раділи і ніхто не переживав.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини