“Я працював барменом за 33 гривні”: Володимир Дантес розповів, чому важливо залишати чайові

Володимир Дантес розповів, як працював барменом до того, як став переможцем "Фабрики зірок". Чоловік зауважив, що офіціантам важливо залишати чайові.

Володимир Дантес продовжує приймати участь у різноманітних програмах та проєктах на YouTube просторі, що активно розвиваються і цього разу завітав до “Левів на джипі”. У програмі запрошені гості разом з постійними учасниками Андрієм Лузаном, Миколою Зиряновим та Валентином Міхієнко обговорюють різні теми.

Володимир Дантес розповів, чому важливо залишати чайові
Володимир Дантес розповів, чому важливо залишати чайові

Цього разу хлопці разом з Володиром Дантесом та Олексієм Дурнєвим говорили про чайові для офіціантів. Співак розповів правдиву історію зі свого життя та досвід роботи у сфері обслуговування. Хлопець працював в закладі барменом до того, як став відомим завдяки “Фабриці зірок” і він робив все, щоб гості були задоволені його роботою.

“Для мене це болюча тема. Я три роки працював барменом, а потім офіціантом. Я знаю, як складно працювати в сфері обслуговування. У мене була ставка 33 гривні і я робив все, що мені пропонували, щоб заробити гроші. Коли я зараз ходжу по закладам, я залишаю їм чайові, бо вони живуть на ці гроші”, – розповідає Володимир.

Володимир Дантес розповів, як колись працював барменом
Володимир Дантес розповів, як колись працював барменом

Крім цього, Володимир наводить приклад з Америки, де чайові одразу включені в рахунок і ти мусиш залишати чайові. А якщо не включили чайові, то потрібно залишити не менше 10%, тому що це і є основним заробітком людей, що працюють в сфері обслуговування. В Україні питання стосовно чайових залишається на власний розсуд, але Володимир запевняє, що чайові – це важливо для офіціантів, але якщо обслуговування вам не сподобалось, в такому випадку чайові можна не залишати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини