Не “Холостяком” єдиним: Саша Мудра розповіла, як вже шукала кохання на литовському реаліті-шоу

Фіналістка проєкту "Холостяк-12" з Алексом Топольським розповіла, що вже шукала своє кохання на одному з литовських проєктів і показала, як це було.

Саша Мудра – фіналістка проєкту “Холостяк-12” з Алексом Топольським, але дівчина так і не стала коханням головного героя. За крок до омріяних стосунків Алекс відмовив дівчині, обравши її суперницю Катерину Лозовицьку. Не дивлячись на це, дівчина не дуже сильно засмутилась, бо це не перший її досвід участі у проєктах з пошуком кохання.

Як відомо, Саша брала участь в литовському проєкті, де кожен з учасників може знайти своє кохання. Дівчина розповідає, що там було 8 українок і невідома для неї кількість литовців, бо на проєкті постійно хтось йшов додому, а на його чи її місце приходили нові люди.

“Я пройшла кастинг, реаліті проходило в Литві близько одного місяця. Це мій перший досвід знаходитись під камерами 24 години на добу кожного дня. Спочатку всі відчували певний дискомфорт, але швидко звикли та перестали їх помічати”, – розповідає Саша.

Саша Мудра розповіла про участь у литовському реаліті
Саша Мудра розповіла про участь у литовському реаліті

Реаліті-шоу називалося “Кохання без кордонів”. На цей проєкт дівчина потратила дуже випадково. Її профіль у соціальних мережах несподівано побачила одна з журналісток та запросила Сашу на кастинг, де все й почалося. Серце дівчини було ніяким не зайняте та й планів на літо в неї не було. Вона залюбки погодилася на кастинг і участь у реаліті.

За правилами проєкту, кожен з учасників знаходить собі пару в кінці реаліті, але Саша та ще один хлопець залишилися з пустими руками.

“Для мене це шоу не закінчилося успішно. Всі собі знайли пару, а ми з одним литовцем так і залишилися без кохання. Це був хороший досвід, але краще бути самій, ніж з ким-небудь”, – підсумовує дівчина.

Саша Мудра була учасницею литовського шоу про кохання
Саша Мудра була учасницею литовського шоу про кохання

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини