“Довіряю лише їй”: Слава Дьомін показав, як розважається з колишньою дружиною, з якою у нього син

Слава Дьомін в черговий раз показав, як проводить час зі своєю колишньою дружиною Ксенією Міщенко. Як виявилося, пара дуже добре спілкується.

Слава Дьомін активно веде соціальні мережі і показує прихильникам подробиці зі свого особистого життя, але остання заява здивувала його прихильників. Справа в тому, що Слава досі проводить час зі своєю колишньою дружиною.

Колишня пара бачиться на тренуваннях у спортивному залі, куди частенько ходить Слава. Він зізнається, що йому не подобається жодний тренер, крім його колишньої Ксенії Міщенко. Жінка тренує свого колишнього, але Слава каже, що він любить вередувати та халтурити, що часто злить його колишню.

“Ви здивуєтеся, дізнавшись, хто є моїм тренором, але вона вам добе відома. Це моя колишня Ксенія, я тільки їй довіряю у такій справі. Вона завжди сердиться, що я дуже примхливий і не рідко халтурю на тренуваннях”, – розповідає Слава Дьомін.

Слава Дьомін показав, як розважається з колишньою
Слава Дьомін показав, як розважається з колишньою

Як виявилося, вони досить добре спілкуються і нещодавно ходили на побачення. Пара разом ходила по магазинам, Слава проказував фотографію Ксенії біля дзеркала, що позує в косметичному магазині.

“Зустріч з колишньою проходить успішно”, – написав Дьомін.

Після того, як вони зробили свої закупи, екс-подружжя вирушило в кіно. Чоловік опублікував смішне фото Ксенії та пожартував, якщо до завтра не буде нових фото, то це означає, що дівчина його вивезла в ліс за таке фото.

Слава Дьомін показав, як проводить час з колишньою
Слава Дьомін показав, як проводить час з колишньою

Прихильники добре помітили, що з початком повномаштабної війни Ксенія та Слава сильно зблизились. Не виняток, що вони знову зійдуться та будуть заново будувати свої стосунки та подружнє життя. Про це говорив сам чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини