Телеведучий Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з рідними: “Я ніколи не пробачу і не забуду”

Українець з російським корінням та телеведучий Олексій Суханов розповів, чому більше не спілкується зі своєю родиною, яка проживає в росії.

Олексій Суханов – відомий на всю Україну телеведучий, який родом з росії, але в 2014 році остаточно переїхав до Києва. Чоловік був ведучим програми “Говорить Україна”, а тепер буде вести телешоу “Говорить вся Україна”. Чоловік за декілька років вивчив українську мову, отримав українське громадянсьво і не спілкується зі своїми рідними, які живуть в росії.

Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з рідними
Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з рідними

З початком повномасштабного вторгення чоловік повністю засудив дії російський військових та членів влади. Через це чоловік повністю припинив спілкуватися зі своїми родичами в росії. За його словами, вже неможливо повернути той час, який був раніше і ті люди, що залишилися по інший бік кордону – будуть там назавжди. Головне – залишатися людьми, які бачать, що відбувається і не підтримують цю агресію, а Олексій вважає себе громадянином України.

“В мене український паспорт, я живу в Києві і моє майбутнє буде лише в Україні. Країна довірила мені, щоб я був її громадянином, тому я повинен багато трудитися для її благополуччя”, – каже Олексій.

Телеведучий Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з ріднею
Телеведучий Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з ріднею

Телеведучий додає, що він завжди буде залишатися тією людиною, яка за правду, а не за сім’ю, яка лише робить вигляд, що це сім’я. В Олексія є квартира в Юрмалі, але йому там не дуже добре – багато росіян в різних куточках не залишають хороших вражень.

“Я ніколи не пробачу цих насильницьких дій з боку росії. Для себе я на все життя викреслив з пам’яті всіх людей, що там проживають. У мене немає бажання спілкуватись з цими людьми та зі своєю сім’єю. Вони говорять нісенітниці про братній народ, а мені слухати огидно”, – завершує Олексій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини