Тімур Мірошніченко з дружиною збираються усиновити дитину, яка втратила батьків у війну: “Не все так просто”

Відомий український телеведучий нещодавно повідомив про початок процесу усиновлення дитини. Тімур Мірошніченко разом з дружиною остаточно вирішили стати прийомними батьками

Тімур Мірошніченко, який нещодавно став ведучим нового сезону популярного шоу “ЖВЛ” поділився чудовими новинами. Він та його дружина Інна збираються стати батьками втретє. Зіркова пара прийняла доленосне рішення усиновити дитину.

У “Сніданку з 1+1” Тімур Мірошніченко розповів про те, як проходить процес усиновлення дитини, чому вони з дружиною таки вирішили стати прийомними батьками та чи думали над тим, якої статі та віку вони хотіли б усиновити дитину.

Тімур Мірошніченко разом з дружиною вирішили усиновити дитину
Тімур Мірошніченко разом з дружиною вирішили усиновити дитину

Мірошніченко з дружиною стануть батьками втретє

Відомий український ведучий зізнався, що вони з дружиною ще задовго до початку повномасштабної війни хотіли стати прийомними батьками. Втім, після 24 лютого це питання стало набагато гострішим у родині Мірошніченка, оскільки в Україні з’явилось багато діток, які втратили своїх батьків і рідних внаслідок воєнних дій.

Саме тому, зізнався український телеведучий, вони з коханою Інною таки прийняли рішення почати процес усиновлення дитини. Втім, додав знаменитість, все не так просто, як, на перший погляд, могло здаватись. Перед безпосереднім спілкуванням зі своєю дитиною кожна пара мусить пройти багато етапів і перевірок, які загалом можуть тривати до року.

Ми зараз займаємося процесом всиновлення. Там не все так просто…

– прокоментував ведучий.

Тімур Мірошніченко в студії 1+1 розповів про процес усиновлення дитини
Тімур Мірошніченко в студії 1+1 розповів про процес усиновлення дитини

Крім того, ведучі шоу “Сніданок з 1+1” поцікавились, чи розмірковував Мірошніченко зі своєю дружиною щодо бажаного віку та статі дитини. Знаменитість зазначив, що з віком доволі все просто. Оскільки в зіркової пари вже є двоє дітей, ведучий з дружиною бажають, аби й усиновлена дитина була приблизно однолітком для малечі. Так буде комфортніше кожному.

Втім, зі статтю дитини все набагато складніше. Тімур Мірошніченко з дружиною постійно запитують дітей, кого вони хочуть – братика чи сестричку. Проте, діти дуже часто змінюють свою думку.

Нагадаємо, що Тімур Мірошніченко та його кохана Інна Рудник 2018 року офіційно затвердили свої стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини