Донька Кузьми Скрябіна Марія-Барбара пригадала, якими були стосунки її батьків: “Була тільки його думка”

Три найголовніші жінки в життя Андрія Кузьменка, мама, дружина та донька, дали інтерв'ю Олексію Суханову. В коментарі журналісту зіркова родина розповіла багато цікавого про найріднішу людину

Відомий український ведучий Олексій Суханов нещодавно взяв інтерв’ю у родини покійного Кузьми Скрябіна. Три найголовніші жінки в житті артиста розповіли про свого сина, чоловіка й тата. З інтерв’ю шанувальники мають змогу ближче познайомитись з кумиром мільйонів та краще дізнатись, яким був Кузьма поза сценою.

Донька відомого українського співака Андрія Кузьменка, зокрема, пригадала про характер й особистість свого батька та розповіла про стосунки батьків. Марія-Барбара поділилась найяскравішими спогадами про батька та зізналась, на кого характером вона схожа більше.

Донька Андрія Кузьменка пригадала, яким був її тато
Донька Андрія Кузьменка пригадала, яким був її тато

Донька Кузьми про своїх батьків

У ході інтерв’ю Суханов поцікавився у Марії-Барбари, чи можна назвати її принциповою та категоричною людиною. Дівчина зазначила, що в деяких питаннях вона саме такою людиною і є. Ба більш, дівчина без сумнівів заявила, що принциповість успадкувала від батька.

Майже у всіх питаннях він був дуже принциповим. В житті у нього була тільки його думка, і він йшов тільки по одному шляху, ніхто на нього не впливав. Тому категоричність була постійно

– поділилась Марія-Барбара.

Кузьма Скрябін був дуже принциповою людиною
Кузьма Скрябін був дуже принциповою людиною

Ведучий поцікавився у доньки Кузьми Скрябіна, чи заважали такі риси характеру батька його стосункам з мамою дівчинки, Світланою Бабійчук. На думку Марії-Барбари, принциповість Андрія Кузьменка таки відбивалась на їхніх з дружиною стосунках, оскільки будувати стосунки завжди легше з “гнучкою” людиною.

Але, пригадала донька Кузьми Скрябіна, її мама дуже розуміла тата. Більш того, пригадала дівчина, Світлана Бабійчук набагато частіше поступалась своєму чоловікові у питаннях, в яких вони не могли знайти спільної відповіді. Разом з тим, додала Марія-Барбара, вона ніколи не мусила обирати “сторону” – мама чи тато. Зіркова пара завжди дотримувалась однієї думки та до кінця була на одному боці.

Донька Кузьми Скрябіна пригадала стосунки батьків
Донька Кузьми Скрябіна пригадала стосунки батьків

Про взаємини зі своїм чоловіком розповіла і Світлана Бабійчук. Так, знаменитість зізналась: вони з чоловіком були дуже різними, але завжди залишались разом. Бабійчук вважає себе та чоловіка щасливими людьми, оскільки їхня юнацька мрія, побачити світ, здійснилась.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини