Бойфренд Дорофєєвої Міша Кацурін пригадав, як сміявся з бабусі в дитинстві: “Здавалося недоречним і дратувало”

Український ресторатор і хлопець відомої співачки Наді Дорофєєвої Міша Кацурін з нагоди дня народження своєї доньки пригадав, як несерйозно ставився до слів рідної бабусі

Вчора старша донька відомого київського ресторатора Михайла Кацуріна святкує свій день народження. З 7-річчям зірковий тато привітав Олександру на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. З нагоди свята Кацуріна пригадав, як ставився до привітань дорослих, коли був у віці, в якому зараз його донька.

Донька Михайла Кацуріна сьогодні святкує день народження
Донька Михайла Кацуріна сьогодні святкує день народження

Нещодавно відомий музикант і ресторатор поділився з шанувальниками новиною про те, що вчора його донька зустріла свій 7-й день народження. Михайло Кацурін показав фотографію з Сашею, яка була зроблена ще влітку. На цьому кадрі зірковий тато та його донька виглядають неймовірно щасливими та щиро усміхаються під яскравими променями сонця.

До опублікованої фотографії зірковий батько додав щемливий опис. Михайло Кацурін пригадав, як його вітала зі святами в дитинстві бабуся та розповів, чому несерйозно ставився до її слів раніше. Ба більш, знаменитість зізнався, що тепер він все переосмислив і по-іншому ставиться до слів, які йому казала рідна людина.

Кацурін привітав доньку з днем народження
Кацурін привітав доньку з днем народження

Кацурін про свою бабусю

Знаменитість пригадав, як у дитинстві його бабуся постійно бажала всім дітям, аби “все було добре” та “не було війни”. Тоді маленькому Кацуріну не подобалось таке привітання, оскільки дитячий розум навіть не замислювався над тим, що війна насправді більш ніж реальніша. Пізніше, зізнався ресторатор, він переосмислив слова бабусі та зрозумів, наскільки вдалим було її привітання.

Побажання ці здавалися недоречними і дратували своєю принциповою однотипністю… зараз стало очевидно, що їй просто були знайомі справжні біль та горе і ба знала, де дійсно важливе, а де не дуже

– прокоментував Кацурін.

Київський ресторатор зізнався, що в дитинстві він іронічно ставився до слів бабусі, оскільки тоді несерйозно сприймав всю глибину сказаного. Тепер знаменитість усвідомив, що дійсно мала на увазі мудра та доросла людина. Своїй дочці Михайло Кацурін побажав того самого, що йому колись бажала бабуся – “здоров’я” і “щоб не було війни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини